Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek a model lányokról?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát marhára nem nyerők.
2012. ápr. 25. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok ribanc van köztük de sajnos nm azért mert feltétlen ezt akarják, hanem ha vinni akarják valamire össze kell feküdniük ezzel azzal. Aztán már természetessé válik egy idő után :) Amúgy nem kell általánosítani. a modell szakma nem olyan egyszerű mint azt sokan gondolják. A híresebb modelleknek meg nem sok esélyük van normális párkapcsolatra mert mindig utazni kell ide meg oda... Szóval nekik sem könnyű és vannak köztük normális lányok is...
2012. ápr. 25. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Én szeretem őket,de a fitness modell csajokat.

Abban van igazság,hogy magasak az igényeik hát nyilván az srácok.Tessék ha ilyen csaj kell dolgozz meg érte,nem feltétlenül pénzben értem,menj edzeni,legyenek ambicíóid,tudj jól nyalni és dugni,legyen jó a megjelenésed,jó illatod legyen.

Ennyi.

Semmi sincs ingyen.

24Ffi

2012. ápr. 25. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem az előző két barátnőm volt modell. Nehéz olyat találni, aki nem az a girhes típus, nem teljesen gyökér, és nem kapok agyf*szt ha mond két mondatot. Viszont megéri keresni(bár ez szubjektív, de csak mellettük tudok önmagam lenni). Megszerezni pedig csak az ilyen típusúakat nehéz, azokat, akik kevésbé intelligensek, fel lehet szedni pénzzel, vagy azzal, ha megjátszod az alfahímet, vagy a fél homoszexuálist(!), amit tudni kell, hogy a befektetendő energia nagyjából egyenesen arányos a megszerezhető "minőséggel".
2012. ápr. 25. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Tulajdonkeppen a modell lanyok nem annyira szepek de persze van szep is csak nem sok.

Az alakjuk az jo nincs baj vele :P

2012. ápr. 25. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!