Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek, ki a fontosabb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek, ki a fontosabb a párod/szerelmed vagy a haverok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy a párom/szerelmem.

Szal őt naponta felhívom, akkor is, ha nem találkozunk,

meg ő az első a programok felállításánál is. Ha vele minden OK, akkor utána jöhetnek a baráti/haveri progik.

22.46-nak, hát sajnállak, jó kis tapló barátod van (vagyis pasid). Még részegen sem mondanék soha ilyet kedvesemnek, akit szeretek, hogy "leszarom, hogy mit csinál.." (Az más, hogy ő mindenképp elmegy, na de ez a stílus, ahogy beszél veled) De ha erre van szükséged, hogy megalázzanak, csak csináld, pár év múlva jó kis zaftos sztorikat fog eredményezni ezen az oldalon szerelem/szex, vagy családi kapcsolatok topicban!

2009. jún. 22. 01:08
 12/14 anonim ***** válasza:

A szerelmem mindenképpen.

16L

2009. jún. 22. 01:23
 13/14 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy a PÁROM a legfontosabb..
2009. jún. 22. 05:17
 14/14 anonim ***** válasza:

01.08-nak, 22.46-os vagyok. Ez volt az első ilyen eset, de az utolsó is, mert legközelebb kap tőlem olyat...!

Bocsánatot kért, de az a baj, hogy én nem felejtek! Átéltem pár dolgot, és nem fogom tűrni, hogy így beszéljenek velem, akárki az. Remélem, hogy többször nem lesz ilyen. Azt is mondta akkor, hogy ha lelépnék mással, leszarná, és akárhogy is szeret, hétvégén összeszedne más csajt. 2 nagy csalódása volt, és nem akar harmadikat. Ezer százalék, hogy nem megyek a szülinapi partira, ha hív akkor sem...

2009. jún. 22. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!