Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljese megzakkant a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljese megzakkant a volt barátom. Ti mit éreznétek vagy csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Tudni kell róla, hogy mindenki szerette, nem volt egy ellensége se. Segítőkész volt, figyelmes, kedves, egy éjszakás kalandba még sose ment bele, és akkori állítása szerint soha nem is akart.

Több évig voltunk együtt, mikor egyszer észre vettem hogy valami kezd nem stimmel(ekkor keveredett bele egy új társaságba), elkezdett ide oda járkálni velük, és pár hónapja szakított azzal az indokkal hogy ő élni akar. Azóta bulizik orrba szájba, olyanokat ír ki face-re, hogy ismerőseim közül senki nem ismer rá... bunkó velem, lekezelő. Szerintetek ez mind az új haverok miatt van? Már az eljegyzésen, és az összeköltözésen gondolkodtunk. Hogy változhat meg valaki ennyire pár hónap alatt?? És ezek után képes legyek megint bízni valakiben... :(

2012. ápr. 24. 20:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló! Hidd el nem drámázok. Attól még, hogy most ide ilyeneket írok, az nem jelenti, hogy a való életbe bárkinek is beszéltem volna erről. Senkinek nem szoktam nyavalyogni vagy sírni. De már muszáj voltam magamból kiadni ezeket a dolgokat...hogy senkivel, de mégis mindenkivel megtudjam osztani.
2012. ápr. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!