Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszenek a nagy mellek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tetszenek a nagy mellek? Indokokat is ha kérhetem. És kort is írjatok.

Figyelt kérdés
köszi
2012. ápr. 24. 19:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Tetszenek, de mit kell ezen indokolni?

22F

2012. ápr. 24. 23:30
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
Azert,mert az b u z i !!!egy nö,azert nö,hogy nöies idomokkal rendelkezzen,egy ferfi,meg azert ferfi,hogy azokat szeresse!King-Kong akkor fogjal magadnak egy csavot,az is ugy nez ki,mint egy kis mellü no :D
2012. ápr. 25. 09:29
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

12/13

Én például nem vagyok b.zi,de soha nem értettem meg,mi a jó két köldökig lógó mellben!? A kicsi sem jó,én a szép,formás mellekért élek-halok! :)

2012. ápr. 26. 22:40
 14/22 A kérdező kommentje:
utolsó: honnan veszed hogy lógnak a cicijeim? azért mert nagyok még nem kell feltétlenül megereszkedve lennie.
2012. ápr. 26. 22:42
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

aki nem szereti a nagy melleket,szerintem az nem is igazi ferfi!!!!!!

ez kemeny volt most, mondhatni akkor akinek nincs nagy farka az nem is ferfi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. jún. 20. 16:42
 16/22 KovácsKrisztiángergő ***** válasza:
27%

Egy nő nem azért nő mert nagy a melle vagy ép kicsi nekem speciel nincs mell ideálom én szeretem ha nagy vagy ha nem olyan nagy a lényeg, hogy legyen egy nőnek melle.

Drága kérdező attól, hogy neked most még nem lóg a melled az nem jelenti azt, hogy nem is fog. Mire eljön az az időszak hidd el neked is lógni fog és nem is kicsit. (az persze attól függ hogy neked hányas a melled.

28/F

2012. jún. 20. 17:07
 17/22 anonim ***** válasza:
45%
igen, mert közé tudom dugni a f@szomat és jól megrakni
2012. jún. 28. 15:28
 18/22 anonim ***** válasza:
54%

nem különösebben érdekel. ha van egy kicsi, az már jó, aranyos.

az összes többi része jobban érdekel a lánynak, mint a mell. pl. haj, lábszár, fenék, stb.

indok? nem tudom, egyszerűen így vagyok vele

30/F vagyok, de kb. 15 éve is így gondoltam.

2012. jún. 28. 15:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem lenyegtelen h kicsi kozepes nagy nem a mellebe leszek szerelmes hanem a nöbe. a mell az csak 1 + . 23 F
2012. jún. 28. 15:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Legyen nagy vagy kicsi melle engem aztán nem érdekel csak SZŐRÖS NE LEGYE!!!!:D
2012. jún. 28. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!