Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tetszenek a nagy mellek? Indokokat is ha kérhetem. És kort is írjatok.
Tetszenek, de mit kell ezen indokolni?
22F
12/13
Én például nem vagyok b.zi,de soha nem értettem meg,mi a jó két köldökig lógó mellben!? A kicsi sem jó,én a szép,formás mellekért élek-halok! :)
aki nem szereti a nagy melleket,szerintem az nem is igazi ferfi!!!!!!
ez kemeny volt most, mondhatni akkor akinek nincs nagy farka az nem is ferfi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy nő nem azért nő mert nagy a melle vagy ép kicsi nekem speciel nincs mell ideálom én szeretem ha nagy vagy ha nem olyan nagy a lényeg, hogy legyen egy nőnek melle.
Drága kérdező attól, hogy neked most még nem lóg a melled az nem jelenti azt, hogy nem is fog. Mire eljön az az időszak hidd el neked is lógni fog és nem is kicsit. (az persze attól függ hogy neked hányas a melled.
28/F
nem különösebben érdekel. ha van egy kicsi, az már jó, aranyos.
az összes többi része jobban érdekel a lánynak, mint a mell. pl. haj, lábszár, fenék, stb.
indok? nem tudom, egyszerűen így vagyok vele
30/F vagyok, de kb. 15 éve is így gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!