Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség 2 és a 3 puszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség 2 és a 3 puszi közt?

Figyelt kérdés
Már úgy értem hogy 2 vagy 3 puszi.Mondjuk 2 puszit adsz akkor amikor csak valakinek 3-at meg a csajodnak vagy fordítva?Vagy csak úgy.
2009. jún. 21. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

3 puszi barát.

2 puszi több mint barát

1 puszi már majdnem csók(ha vmi készülőben van fiú és lány között)

Asszem így van.

2009. jún. 21. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Jah elfelejtettem, hogy én szerbiai vok, és itt 3 puszit adnak,szinte kivétel nélkül de amikor magyarországon wok akkor mindenkitől csak 2őt kapok!:-)))
2009. jún. 21. 22:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

hm :D vajon általánosságban véve, a puszik országonkénti átlagos számának növekedésével az emberek hangulata is nő? most ezen kezdtem gondolkodni :D lehet pl van olyan ország ahol 5 puszi az alap, namost ha lenne ott 10-20 csaj ismim egész napi adagom meglenne :D

egyébként sztm is hatalmas baromság ez a 3puszis dolog, de én is úgy tudom, hogy a 3 puszit távolabbi / közelebbi barátoknak adják, 2 puszi az igazán jó barátoknak, 1 pedig pasinak/barátnőnek :P bár elég érdekes, hogy így társaságban annak jut legkevesebb akinek valójában a legtöbb járna :S

2009. jún. 21. 22:18
 14/21 anonim ***** válasza:
szegeden mindenki aki tini 3 puszival köszön
2009. jún. 21. 22:38
 15/21 anonim ***** válasza:

1puszi-vegyük inkább csóknak,azt a párodnak leheled a szájára...

2puszit adsz a szüleidnek,csládtagoknak vagy ismerősöknek akik nem ilyen kis fiatalok...

3puszit pedig a barátnőidnek nyomsz,vagy ha lány vagy akkor a fiuknak is.Mostmár a Homó rózsasínpólós focista meleggyerekek is átveszik és 3puszi megy a fiu fiu közt is...fujj....Szal fontossági sorrend is felállitható,aki első az életedben az egyet kap,és az utolsók(pl oszttársak) kapják a ledtöbbet.De szerintem nay marhaság,a kövi divat a 10puszi lesz?bemész egy 100fős társaságba,mire leosztod a puszikat,már mehetsz is haza mert lövik a pizsit...Nagy baromság ez a 3puszi,de én is igy csinálom...nem akarok kilógni a sorból...

2009. jún. 21. 22:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Avagy raj ember lennék?XDnagy hülyeséget mondott ezzel az az ember...
2009. jún. 21. 22:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy tudtam, hogy barátok 3, rokonok 2, barátnő 1. :D Na mind1...
2009. jún. 21. 23:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez valóban más országokból átvett szokás és leginkább a szláv népeknél, ahogy egy elöző hozzászoló is írta a szentháromság miatt. Néhány hónapot Szentpéterváron töltöttem, ott ez általános volt, de sztem ők se tudják már ennek az eredetét, bár ők jóval vallásosabbak és hagyományőrzőek.

Itt Magyarországon, (meg más nem szláv népeknél) leginkább ilyen lázadó-elkülönülő funkciója van ennek, hogy a csoport tagjai jelezzék, hogy ők mások, egyfajta szubkultúra részei. Sztem nevetséges, mert felszíneen átvett vmi...mint az ilyen legtöbb divat dolog. Azt hiszik, hogy ettől egyediek.

Egyébként vicces, mert pl. az egyesült államokban meg egyáltalán nem szokás pusziszkolódni. Egyszer láttam egy gagyi amerikai filmet, ahol egy francia csajt (mint tipikus európait) úgy mutattak be, hogy puszit akart adni mindenkinek, és ezt persze az amerikai ifjuság furcsának vélte...:D

Ahány hely, annyi szokás...:)

2009. jún. 22. 00:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Megint valami divat baromság... anno 2 volt a normális, hidd el lesz még 4 is hogy ne legyen féloldalas és ne boruljon fel az illető. Azt viszont sosem értem hogy a divat hogy tesz egyedivé valakit ha mindenki azt majmolja? XD
2009. jún. 22. 00:34
 20/21 anonim ***** válasza:
én sem értem minek a 3puszi. én úgy szoktam h egy jobbra egy balra és kész!:D
2009. aug. 3. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!