Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú de neki már van barátnője . Mit tegyek? (bővebben lent, kicsit bonyolultabb a dolog. )
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egy osztályba járunk, és már kb. egy féll éve vagyunk különösen jóba ami elég fura mert rég ismerjük egymást.. Az egész úgy kezdődött, hogy ő bevallotta, hogy tetszek neki, de én ekkor még gondolkodási időt kértem, és még utána sokat beszéltünk erről meg minden, volt egy 2 hetes vakáció ami alatt egyáltalán nem beszéltünk, és neki most barátnője van, és tudom, hogy az első "igazi" kapcsolata meg úgy mintha érdekelné is a dolog, de látom rajta hogy nincs igazán oda a dologért. Tudom, hogy ebben a korban ez normális, de akkor velem mért mindig ugyan olyan közvetlen, mint akkor mikor én érdekeltem és nem az a lány.Magyarul nem tudom hovatenni ezt az egészet úgy ahogy van...Fura az is, hogy csak most (mikor barátnője van) kezd egy kicsit jobban foglalkoztatni a dolog, persze addig sem csak viccből voltunk barátok de most igazán érdekel ...persze nem szoktam kérdezgetni, mert nem akarom hogy azt higgye féltékeny vagyok, mert nem is csak érdekel hogy mi van vele... És egy kicsit örülök is a kapcsolatuknak, mert bűntudatom volt, hogy elutasitottam... Akkor ez most azt jelenti hogy szeretem vagy csak azért van mert ő már mással van? (legyetek szivesek normális válaszokat. köszi :)2012. ápr. 24. 18:27
11/12 anonim válasza:
csípi a csőröd, hogy elveszítetted, ennyi. Most már felejtsd el, ne piszkálj bele a kapcsolatukba, akkor ribanc leszel, és akk ha a barátnő olyan, mint én, jól meg is tép! Nem ér annyit, keress m ást!
12/12 A kérdező kommentje:
szakitottak.
2012. máj. 13. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!