Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket valaszam? Mindketto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket valaszam? Mindketto jo volna az eletemben.

Figyelt kérdés

ti szerintetek kit valasszak van ket fiu es mindketto bejon nekem szivem szerint mindkettovel lennek de csak egy lehet a befuto :)

az 1. pasi aki kedves, oszinte, nem bulizos, pocakos, magas (190 cm), kopasz haju es 23 eves

a 2. pasi kedves, osszinte, kigyurt, izmos, egymagas velem (175 cm) hosszu haju, es minden hetvegen nem hagyja ki a bulikat es 24 eves

en szivem szerint a kettobol egy embert raknek ossze.

ti melyiket valasztanatok

koszonom a valaszokat elore is egy 21 eves lany

2009. jún. 21. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1.
2009. jún. 21. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ,te mennyire vagy bulizós. Mert ha te szeretsz bulizni,akkor az 1. mellett biztos unatkoznál,hiányozna a bulizás,akkor 2. a nyerő(ha nem egy tipikus menőcsávó),

ha meg nem vagy nagy partyarc,akkor okés az 1. :)

2009. jún. 21. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:
2.
2009. jún. 21. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:
1.
2009. jún. 21. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Egymagas Veled az nagyon gáz. Egy férfi legyen magasabb mint a nő.
2009. jún. 21. 20:44
 6/12 A kérdező kommentje:
szeretek bulizni de egy honapban egyszer nem minden hetvegen sokszor szeretek otthon ulni minthogy bulizzak
2009. jún. 21. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:

a második srác nekem ebből a rövid leírásból szimpatikusabb, egyrészt azért mert szociálisabb típusnak tűnik, valószínűleg jobb is a beszélőkéje, több barátja lehet és te is aktívabb életet élhetsz. Mellette 3 év múlva is lesz esélyed kimozdulni a házból akár a sarki kávézóba is, mivel nem olyannak tűnik mint aki begyepesedne.

Hátránya lehet viszont az, h több lány ismerőse lehet ...

Válasz a szíved és az eszed együttes munkája által !

sok sikert !

2009. jún. 21. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem a 2 :D 14 l
2009. jún. 21. 20:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kéne magasabbnak lennie ? Ezt a hülyeséget... Én is egymagas vagyok barátnőmmel, sőt lehet egy cm-el még magasabb is :D Az a gáz,aki gáznak állít be dolgokat. Egy kapcsolatban az a lényeg,hogy jól érezzük magunkat ,és szerintem az lényegtelen,hogy más mit szól hozzá. Ennek ellenére,ha nem vagy annyira bulizós te sem akkor az első. A kopasz emberek családcentrikusak :D
2009. jún. 21. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Én az elsőt választanám, nem vagyok nagy bulizós. És könnyebben meg is bíznék abban, aki nem hát buliról bulira..de ez csak az én véleményem.
2009. jún. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!