Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél a helyembe? Próbáljam meg vele?
Figyelt kérdés
3,5 éve ismerek egy srácot. Már az első hónapokba tudtam, hogy nekem ő kell... És ezt ő is érezte. De a táv mindig betett,mert ő Angliában lakik, én Magyarországon. Azóta 2 kapcsolatom is volt, a mostani jelenleg is folyik. De 3évvel ezelőtt tett egy igéretet..., hogy ha elvégzi a sulit és dolgozni fog, akkor találkozunk,mert eljön értem, és most jött el ez a pillanat, illetve augusztus 14. Eközött a hullámvölgyben sok dolog történt, volt mikor nem is beszéltünk hetekig, de mégis gondoltunk egymásra, képekkel, idézetekkel adtunk jeleket egymásnak,de még sem beszéltünk olyan sokat mert az mindkettőnk részéről kínzás lett volna. Viszont félek találkozni vele,mert olyan gyönyörűeket ír, még sem akarok azért naív lenni..mert ha suliidő lesz, akkor mi lesz.. ő dolgozni fog angliába,én meg itt mo-n sulizni. És félek hogy nem tudunk eleget találkozni.. Ő erre csak annyit mondott, hogy majd megoldjuk. De azért mégis rossz,mert egyszer se láttam még, de annyira kell.. De én nem bírnám ki azt, hogy ritkán találkozunk csak... :(2012. ápr. 24. 12:35
1/1 anonim válasza:
Mond ezt neki: "this ain't gonna work", persze ez amerikai angol de kit érdekel...mert tényeg nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!