Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Szerintetek gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szerintetek gáz, ha egy férfinak olyan fizikai állása van, ami nem igényel iskolai végzettséget?

Figyelt kérdés
Nem igazán kedvelem az irodai, vagy hasonló munkákat, inkább a piszkos melókat szeretem, ahol összekoszolhatom magam.
2012. ápr. 24. 11:45
1 2
 1/11 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%
Az a gáz, ha semmilyen melója sincs.
2012. ápr. 24. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz, az egyetemi oktató 140 ezret visz haza, egy jó víz-gáz szerelő a többszörösét. Nekünk múltkor kicseréltek egy 2500Ft-os pöcköt a kazánban 16 ezerért és egyik szerelő sem akarta vállalni olcsóbban! Szóval ma már ők az urak. :)
2012. ápr. 24. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Az a gáz, aki ezt elítéli!
2012. ápr. 24. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor gáz, ha te úgy érzed hogy gáz. Egyébként nem, nem ez alapján dől el hogy milyen értékes egy ember.
2012. ápr. 24. 12:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen csajok... sok plázacica ilyen...

Nekem szeméyl szerint egy oylan barátom van, aki festőnek tanul. Igazából egyáltalán nem érdekel, hogy festőként fog dolgozni, nem pedig az irodában. Tök mindegy, mert ő fog dolgozni, nem én. A lényeg, hogy legyen keresete.:) Amikor hazajön munkából, úgyis lezuhanyzik, vagy fürdik, tehát nem izgat, hogy koszos lesz-e.:) Ha ezt szereted csinálni, akkor hajrá!!:) Amúgy azt lehet észrevenni, hogy az ilyen pasik sokkal háziasabbak, erősebbek, és nem félnek megszerelni egy otthon tönkrement gépet vagy bármit:)

2012. ápr. 24. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha jó életkörülményeket tudsz magadnak biztosítani a munkáddal,akkor nincs baj:)
2012. ápr. 24. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen csajok... sok plázacica ilyen...

Erre azt mondom, hogy sokuknak van olyan "vállalkozó" palija, akinek max. nyolc általánosa van, de mivel megtalálta abban, amit csinál, a számítását, ezért tele van pénzzel. Azoknak a divatlányoknak úgyis az számít, nem a doktori cím.

2012. ápr. 24. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

én imádom a fizikai melót végző pasikat,kézmániás vagyok szeretem,ha látszódik a kezén a munka

beindít az is,ha egy pasi munkásruhábann van,dolgozik és folyik róla az izzadtság:)

2012. ápr. 24. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
huu kedves előző, akkor gyere, várlak:DDDD
2012. ápr. 24. 16:09
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
nem vagyok nő, de azért beleszólok, bocsi kérdező. miért lenne baj? Képzeljetek el egy gazdaságot ahol mindenki csak az irodában üldögélne! Akkor ki tolná az épitőipart a fémipart, meg az összes többi iparágat?? Én személy szerint ha nem lenne lehetőségem más, és választani kellene az irodai munka vagy a kukásautó hátulja között, bizony az utóbbit választanám!
2012. ápr. 24. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!