Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek gáz, ha egy férfinak olyan fizikai állása van, ami nem igényel iskolai végzettséget?
Vannak ilyen csajok... sok plázacica ilyen...
Nekem szeméyl szerint egy oylan barátom van, aki festőnek tanul. Igazából egyáltalán nem érdekel, hogy festőként fog dolgozni, nem pedig az irodában. Tök mindegy, mert ő fog dolgozni, nem én. A lényeg, hogy legyen keresete.:) Amikor hazajön munkából, úgyis lezuhanyzik, vagy fürdik, tehát nem izgat, hogy koszos lesz-e.:) Ha ezt szereted csinálni, akkor hajrá!!:) Amúgy azt lehet észrevenni, hogy az ilyen pasik sokkal háziasabbak, erősebbek, és nem félnek megszerelni egy otthon tönkrement gépet vagy bármit:)
Vannak ilyen csajok... sok plázacica ilyen...
Erre azt mondom, hogy sokuknak van olyan "vállalkozó" palija, akinek max. nyolc általánosa van, de mivel megtalálta abban, amit csinál, a számítását, ezért tele van pénzzel. Azoknak a divatlányoknak úgyis az számít, nem a doktori cím.
én imádom a fizikai melót végző pasikat,kézmániás vagyok szeretem,ha látszódik a kezén a munka
beindít az is,ha egy pasi munkásruhábann van,dolgozik és folyik róla az izzadtság:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!