Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több jó csajt látni, nagyon"rosszfiús" kinézetű pasikkal?
Miért van az, hogy egyre több jó csajt látni, szinte még visszataszító képű srácokkal?!Mármint olyan...olyan félelmetes srácokkal.. vagy ezt nem tudom hogy leírni...
Pl akik minden hülyeségbe benne vannak, beszólnak mindenkinek, még a saját bnőjüknek is beszólnak, nem is akárhogy, a csaj meg csak mosolyog rajta...
Hát lányok, ez tényleg bejön nektek?!?!
Az én pasim is elég 'rosszarcunak" néz ki (190 magas, kigyurt, kreol) és a fellépése is lehet kicsit ijesztő, bár beszólogatni nem szokott. Legalábbis ha én ottvagyok, akkor nem. Bár ettől függetlenül azt nem kedveli ha neki beszólnak, vagy engem nagyon megnéznek az utcán.
Mindenellett egy intelligens, diplomás, jómodorú eszméletlenül kedves pasi, aki imád engem. Ja, hogy ez nincs ráirva a homlokára?! Hát istenem.
Ezek is normális srácok zömében, nem mindegyik hülye dúvad. Kár általánosítani.
Nos én 16 éves lány vagyok és sajnos nekem ez is volt a mániám,hogy vagány,mindenkinek beszólogatós pasim legyen..
Lett is..együtt voltunk 4 hónapig..
leállt velem néha üvölteni mindenki előtt,legyen az utca,bevásárlóközpont,buszmegálló..neki szinte mindegy volt...oka mindig volt hogy ezt tegye velem(állitolag megcsaltam folyton,amiről én a mai napig nem tudok)aztán egyszer besokalltam tőle és ott hagytam..mert elegem lett abból,hogy nem enged élni,nem mehetek a barátaimmal sehova.Fiú haverom nem is lehetett,mert szerinte már az is megcsalás.Drogozott,verekedett,mindig mindennap balhézott,és mikor ott hagytam három hónapon keresztül fenyegetett,hogy ha meglát megöl és a többi.Egyszer véletlenül összefutottunk és megint elkezdett üvöltözni velem és kezet is emelt rám.Szerencsére bátyám velem volt szóval megverni nem tudott!Kis ideig még zaklatott és fenyegetett,de egyszer csak leszállt rólam.
Szóval nekem soha többé nem kell semmien rosszfiú,vagy akárcsak rosszfiú kinézetű ember..messziről kerülöm az ilyeneket!Rádöbbentem hogy borzalmas ilyen emberekkel együtt élni(nem úgy együtt élni,hogy összeköltözés,hanem járás stb.)
várom a rendes,normális,érzelmes fiúkat:)
Sziasztok!
Ezt a nők max akkor növik ki, amikor már a férjhez menésen gondolkodnak, az meg manapság már jóval 30-on túl van.
24/F
Mi az, hogy rosszfiús kinézet? Kigyúrt napszemüveges maffiózó? Punk? Rocker? Goth?
Mindenkinek más az "ijesztő" külső, és én nem értek egyet a vagány srác vs. rendes srác megkülönböztetéssel sem - a dolgok nem ennyire fekete-fehérek!
Lehet valaki bajkeverő az iskolában, és/vagy járhat extrém ruhákban, és közben imádhatja a barátnőjét. De rendelkezhet a szomszéd Pistike külsejével is, és közben verheti. Bár ilyen egyszerű lenne kiszűrni az erőszakoskodókat, külső alapján!
Valóban vannak, akik a szenvedélyt összekeverik a szenvedéssel - ez amiatt van, hogy sokszor a filmekben, stb. az izgató pasi erőszakos és lenézi a nőket. Pedig akkor is lehet nagyon lángoló és intenzív valami, ha nem megalázó - SŐŐT! Én magam is falramászok attól, ha egy nő nem akar kilépni a megalázó kapcsolatból, mert "de olyan jól néz ki", "de olyan jó az ágyban" és a legfőbb érv, amire a legjobb szándékkal se tudsz mit mondani: "de szerelmes vagyok belé"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!