Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy 19 éves lány létemre már 5 fiúval szexeltem?
Nem tartom gáznak, vagy problémának. Az sokkal nagyobb gáz, hogy 1-2 ember álszenteskedik. Egy nő miért nem kívánhatja a szexet bárkivel, akár alkalom szerűen is? Na ugye!
Illetve a sok az valóban relatív, de ez sehogy sem sok...
Egyik csoporttársam fél év alatt több, mint 30 infóssal feküdt le. Na az gáz. Főleg, hogy ez a kb 30 fő, csak az informatikus pasikat jelenti.
Az 5, olyan átlag. Nem vagy ribi, de nem is vagy szűzies ártatlan lányka. Persze, innen még simán lecsúszhatsz, de ha már ezt is cikinek érzed, talán visszafog a dologtól =)
"csak a mai fiatalok tartják természetesnek. "
Gondolom, ő ebben a korosztályban próbál ismerkedni, ergo ez számít, nem?
Ha közben nem lettél pletyka tárgya, nem bántottál meg senkit, akkor nem gáz. Ha egyenként nem bántad meg őket, a mennyiség nem kell, hogy zavarjon.
*Velem egy idős, úgyhogy most 21.
Elnézést a szórendért picit másfele jár az agyam közben ^^"
Valoszinu maradi vagyok, de mivel ferfikent en sem megyek bele egyejszakas kalandba, ezert elvarom a partneremtol hogy o se tegye. Ha a sajat testedet nem tekinted erteknek, akkor a engem miert tekintenel annak. Eldobsz majd jon egy masik...
A legjobb dolgokert a vilagon meg kell dolgozni, kulonben nem fogod tudni ertekelni, ha ugy kapnek szexet hogy fizettem erte 2-3 italt azzal csak magamat alaznam meg.
De lehet h ezt csak en gondolom igy...
Azt csinálsz, amit akarsz. Mindenkinek szíve-joga, hogy hány emberrel fekszik össze.
Viszont ha nem használtál gumit, akkor szorgalmasan járnék a helyedben méhnyakrákszűrésre, mert minél több partnered volt, annál jobb esélyed van egy kis HPV-re.
(Mondjuk a gumi sem ad teljes védelmet:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!