Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok körében tényleg valósak ezek a problémák a szexuális élettel kapcsolatban, amit itt is lehet olvasni?
A lány túl szűk, túl hamar elmegy a fiú, a lánynak egyáltalán nincs orgazmusa, nem tudják hogyan védekezzenek, vagy félnek, hogy megfelelő védekezés mellett gyerekük lehet, fáj a közösülés, nem mernek kérdezni a szüleiktől...
Ezek komolyan így vannak mostanság?
Később olvastam egy 27 éves nőtől, hogy még az ő szexuális élete sem teljes és a párjának se meri bevallani.
Akkor én kivételnek számítok?
Amikor elvesztettem a szüzességem, minden tökéletes volt. Az elsőtől kezdve van orgazmusom, addig tartom ki ameddig akarom. A barátomra is elmondhatók mindezek. Nyíltan beszélünk bármilyen problémáról és nem félünk attól, hogy hiba csúszna a védekezésbe.
Nem élvezetből, hanem szeretetből szeretkezünk..
Köze van ennek ahhoz, hogy édesanyámmal rengeteget beszélgettünk a szexről, és később apa is felvilágosított és elmondta a tapasztalatait férfi szemmel? Nem tartották szégyennek a saját szexuális életükből merített tapasztalatokat nekem is elmesélni. Ráadásul tudják, hogy nem életet élek a barátommal, azt is, hogy mikor veszítettem el...
Egyszerűen nem értem, másnál hol csúszik félre ez a dolog. Mit gondoltok?
Anna (16)
12 évesen kezdtetek el járni ehhez igazán gratulálok.
És ideális a kapcsolatod? 13 évesen vesztetted el a szüzességed?
Na ez az a kérdés amit töröltetni kellene, nem azokat akik szegények nem tudják mi az a szex, hogy védekezzenek stb.
És te felállsz magas pódiumra és közlöd, hogy igen van hüvelyi orgazmusod és bármeddig visszatartod, a barátod pedig egy király, a szüleid pedig tartották a gyertyát és minden lépésnél elmondták mit hova kell dugni...
Az elöbbi gonosz 17 éves fiú. Csak már kezdett zavarni, hogy folyamatosan visszakommentelsz és osztod az igét kétkézzel.
UI: Nem vagyok sem szerencsétlen, sem béna, tudok szeretni és nincs semmilyen fogyatékom.
Az arroganciád az ami felháborit.
Maximálisan egyetértek a "gonosz 17 éves fiúval".
le lehet pontozni, nekem ez a véleményem.
Ha tényleg tudsz mindent akkor inkább adj tanácsokat másoknak. És akkor nem fognak mások úgy érezni h nagyképű vagy és csak dicsekvésből írtad ki ezt a kérdést erre az oldalra!!!
Ui:Az én nagynéném már terhes volt és azt sem tudta hol jönk a gyerek!!!Szal tényleg lehetnek problémák másokkal is.Lehet h holnap nálad is felmerül egy probléma és felteszek itt egy kérdést, és lehet h kiderül h másnak ez teljesen normális.
Az első válaszoló voltam.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!