Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha betennék ide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha betennék ide egy képet magamról és érdekelne hogy hogy nézek ki akkor hányan ismernének fel?

Figyelt kérdés

ez már csak azért is érdekel mert akkor kiderülne hogy kik nézik még ezt az oldalt .

meg nagyon kíváncsi lennék arra is hogy láttam már itt egy két ilyen kérdést hogy "hogy nézek ki csajok?" és egy nem túl előnyös külsejű pali volt a képen és a legtöbb válaszoló meg "hááát nem is olyan rossz, csak egy kis szőrtelenítés kéne" stb. Szóval ha egy elég jóképű srácról pakolnék be ide képet akkor azt leszólnák vagy mi? :D Vagy aztmondanák ,hogy ááá ez biztos nem te vagy?

2012. ápr. 22. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos lenne pár irígy emberke aki leszólna. De ha érdekel a véleményünk akkor magadról tegyél képet.
2012. ápr. 22. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
én tuti nem ismernélek fel
2012. ápr. 22. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
nem ismerne fel senki a sok(2) ismerősöd közül.
2012. ápr. 22. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Én raktam ki képet egy csomóan azt hazudták, hogy helyes, aranyos vagyok még privátban is írtak maguktól.

Ennek ellenére a való életben egy lánynak sem kellek.

Szóval ez az oldal egy kamu, hazug nők gyülekező helye.

Volt két őszinte, aki bevallotta, hogy olyan ronda vagyok, hogy szóba sem állna velem.

Őket értékelem én, az őszintéket!

2012. ápr. 22. 21:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Jajjj öcsi mindenki magából indul ki. Neked az a kettő gondolom anyu apu :D
2012. ápr. 22. 21:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Jaja pont ez az! Nem akarlak esetleg megbántani ,de láttam már én is egy két ilyen képet ahol csúnya srác volt... És csomóan írták hogy nincs ezzel semmi baj amikor háááááát :/ pedig van. És ezeknek a csajoknak ilyenkor előjön az anyai védelmező ösztönük vagy csak a női lélek kedvessége nyilvánul meg? Csak mert élőbe szerintem elutasítanák az illetőt...
2012. ápr. 22. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én őszintén sajnálom azokat a fiúkat és lányokat, akik ettől a névtelen és arctalan "közösségtől" várnak választ erre a kérdésre. Az itteni véleményekből mit lehet leszűrni? Ugyanazt, amit a körülöttük élők véleményéből. Semmivel sem lesz előbbre az illető.
2012. ápr. 22. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
tegyél fel képet te "jóképű" macsó és majd meglátod mit mondanak . És ha ronda valaki ha nem valakinek úgyis tetszeni fog mert kinek a pap kinek a paplan!
2012. ápr. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!