Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha betennék ide egy képet magamról és érdekelne hogy hogy nézek ki akkor hányan ismernének fel?
ez már csak azért is érdekel mert akkor kiderülne hogy kik nézik még ezt az oldalt .
meg nagyon kíváncsi lennék arra is hogy láttam már itt egy két ilyen kérdést hogy "hogy nézek ki csajok?" és egy nem túl előnyös külsejű pali volt a képen és a legtöbb válaszoló meg "hááát nem is olyan rossz, csak egy kis szőrtelenítés kéne" stb. Szóval ha egy elég jóképű srácról pakolnék be ide képet akkor azt leszólnák vagy mi? :D Vagy aztmondanák ,hogy ááá ez biztos nem te vagy?
Én raktam ki képet egy csomóan azt hazudták, hogy helyes, aranyos vagyok még privátban is írtak maguktól.
Ennek ellenére a való életben egy lánynak sem kellek.
Szóval ez az oldal egy kamu, hazug nők gyülekező helye.
Volt két őszinte, aki bevallotta, hogy olyan ronda vagyok, hogy szóba sem állna velem.
Őket értékelem én, az őszintéket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!