Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha szemezéskor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha szemezéskor a fiú néz el hamarabb, aztán megint visszanéz?

Figyelt kérdés
Mindig néz,sose beszél...
2012. ápr. 22. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy zavarban van.nem biztos de 98%-ban erre tippelek:)
2012. ápr. 22. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Ez annak a jele ,hogy a seggedet baszná egy seprűnyéllel

de ha elnéz visszanéz aztán kacsint akkor azt akarja h leszopj egy lovat ő meg verhesse rá

2012. ápr. 22. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt hogy kisebb az önbizalma,mint a Tied.De vannak kivételek.. Pl. Velem már fordult olyan elő hogy megszokásból ösztönösen néztem át a túl oldalon lévő busz megállóba hogy van e ott ismerős.Ezzel épp egy flörtöt szakítottam meg.Pedig ha máshol találkoztam volna a lánnyal akkor biztos hogy Ő nézett volna el hamarabb,mert am Engem elég nehéz szemezésben lenyomni,szinte lehetetlen.. Szal ha vissza néz akkor adj Neki még egy esélyt,hátha csak a helyszín áldozata. 23/F
2012. ápr. 24. 22:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem a helyzet miatt volt,máskor is ezt csinálta sokszor...Mi lehet még ebből?Nekem már nem lesz kisebb önbizalmam valószínűleg,mit csináljak vele?
2012. ápr. 25. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha akarsz Tőle vmit akkor kezdeményezz,mert a leírtak alapján nem hiszem hogy Ő fog.Bár ha a szemkontaktust nem bírja Veled tartani akk nem jósolok vmi nagy jövőt ennek a kapcsolatnak.Ha vmi csoda folytán össze is jöttök,akk elég valószínű h Te leszel az irányító a kapcsolatban.

De beszélgess Vele feltétlenül,mert lehet h a félénkségének van vmi oka amit orvosolni lehet.

2012. ápr. 25. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Hogy érted,hogy én leszek az irányító a kapcsolatban?Ez mit jelent?

és mi az oka annak,hogy nem ő??

2012. ápr. 25. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel Neked nagyobb az önbizalmad így erősebb jellem is vagy.Ezért írtam azt.. Főleg ha Ő jobban megszeret,és Neki fontosabb a kapcsolat is,akkor az biztos h Te leszel a dominánsabb.De azért adj Neki esélyt,mert lehet kajak nem így lesz,csak Mi gondoljuk félre a srác jellemét. :D
2012. ápr. 25. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!