Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden társkereső oldal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden társkereső oldal ennyit ér?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam love.hu-ra, parom.hu-ra, meg a hasonló oldalakra.. Egyiken az üzenetküldésért kell fizetni, a másikon nem lehet a képet megnézni nagyobb méretben, csak 5 ezer ellenében 1 hónapon át.. Ergo fizessen az ember a 49%-os esélyért, hogy talál magának barátnőt? Hol lehet normális, felnőttes gondolkodású, SZINGLI lányokkal ismerkedni, ha nem itt? Adjatok ötleteket legyetek szívesek.

17/F

2012. ápr. 22. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hallod, nehogy már a neten akarsz csajt találni, gondolj bele kik lehetnek ott fent, vagy bányarémek kamufotóval, vagy őrültek... Ha hozzánőtt a segged a gép előtt lévő székbe, akkor facebook. Ha normális emberként akarsz viselkedni mozdulj ki.

Peace.

2012. ápr. 22. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 2 és fél éve regiztem a találka.hu-ra. Ott minden ingyenes volt csak az extrák nem + annyi, hogy 1 nap max 10 üzit küldhettél. Én is úgy voltam vele, hogy úgyse lesz itt semmi, de kíváncsi voltam, hogy milyen.:D Végül is 1 hét után megtaláltam azt, akivel jelenleg is együtt vagyok, mint fentebb írtam 2 és fél éve. De tény, hogy kb. 90% csúnya, vagy primitív (tényleg a legalja :( ) vagy valami beteg ötlete van. Nekem szerencsém volt, pedig nem is számítottam rá.

[link] Nézz szét, hátha azóta is humánusabb maradt az oldal és nem kell mindenért fizetni. Sok sikert.

2012. ápr. 22. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:

11!

Gratulálok...társkeresőről próbáltál már valaha is párt keresni?Bányarémek kamufotókkal... -.-' mert nem bukna le a csaj az 1 kamerás beszélgetésnél msn-en? -.-' Kicsit gondolkozz már! :DDD

2012. ápr. 23. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!