Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulin mindenki előtt petting. Te bevállalnád?
Szerintem undorítóak vagytok. Pont ezért nem járok szórakozni,mert sehol nem lehet nyugodtan. Gondolom 14-15 lehetsz, mert akkor szokás ez a szánalmas, primitív viselkedés. Nem lehet elmenni sörözni a haverokkal, vagy csak beülni valahova,mert azt kell néznem, ami egyébként az ágyban szokás,vagy kettesben otthon. És senkire nem tartozik,csak a gyomrom fordul fel tőletek. Szánalmas taknyos gyerekek vagytok. Nálunk az egyik szórakozóhelyről ezért kivágtak egy párt, a tulaj megkapta őket és kicibálta,hogy otthon csinálják. És mindenhol így kéne, én is ezt tenném. A bulizás nem arról szól,hogy leszopom a páromat a függöny mögött, hanem normális társasággal, jót beszélgetni, iszogatni mértékkel és táncolni,ha kedvünk van. Főleg egy fárasztó hét után esik jól. A petting és a szex, kettesben való, lehetőleg nem közhelyen. Remélem,hamar kinövitek ezt a magatartást, és ez abszolút nem menő a nagyoknál, hanem szánalmas.( kivéve a kiéhezett ocsmány férgeknek,akik lehet jót recskáznak majd rá). Ha nektek ez kell, akkor hajrá. De nagyobbak nem lesztek tőle.
21/L
Ne háborodj fel ennyire!
Az az igazság, hogy engem semennyire nem zavart, amíg volt barátom, de most már igen, mióta szingli vagyok. :D
Olyan jó érzés, mikor annyira szereted a párod, hogy szószerint eltűnik a külvilág. :)
Épp azért vagyunk emberek, mert a szexualitással kapcsolatos tevékenységeinket nem nagyközönség előtt űzzük. az állatok bubolják egymást mindenki szeme láttára, bocsi.
a szexuális kultúrája a béka segge van ezeknek az embereknek, csak hogy tisztában legyetek vele.
Nem buliban,szórakozó helyen csináltuk,hanem 3 pár jött össze iszogatni.volt két 16-éves lány 3.L 19 éves 2 20 éves fiu meg 1 24...
Az utcárol meg annyit, hogy az a mai világban már normális,én is csináltam már a párommal...ráadásul a főutca közepén....meg nem erre izgultunk,csak hülyéskedtünk...
13:38 v.ok, rá se ráncs hogy ezek it miket pampognak,
nyugottan keféljetek ott ahol rátok jön, azzal akivel akartok.
Szerintem ebbe a ki.aszott világba már ez az eggyetelen dolog amibe örömet tud találni az ember, a sexbe, ezt még nem adóztatják meg, szinte ingyen van, és jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!