Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulin mindenki előtt petting....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulin mindenki előtt petting. Te bevállalnád?

Figyelt kérdés
Berúgtunk. Kitaláltunk egy olyan játékot, hogy egy pár csinál olyan dolgot, amit úgy gondol, a másik pár nem mer mások előtt. Először csak fogdosás ruhán keresztül, majd harapás intim részeken, szájbaköpés... és odáig jutottunk, hogy a függöny mögé ment a pár és a lány bevette a fiúnak majd forditva. Szerintetek hülyék vagyunk?
2009. jún. 21. 13:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Hát..azok elég ribanc qurvák lehetnek akik egy tánc után rögtön ágybabújnak a pasival:S:@ rohadt ribik!+hülye fa*szok
2009. jún. 21. 14:54
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem undorítóak vagytok. Pont ezért nem járok szórakozni,mert sehol nem lehet nyugodtan. Gondolom 14-15 lehetsz, mert akkor szokás ez a szánalmas, primitív viselkedés. Nem lehet elmenni sörözni a haverokkal, vagy csak beülni valahova,mert azt kell néznem, ami egyébként az ágyban szokás,vagy kettesben otthon. És senkire nem tartozik,csak a gyomrom fordul fel tőletek. Szánalmas taknyos gyerekek vagytok. Nálunk az egyik szórakozóhelyről ezért kivágtak egy párt, a tulaj megkapta őket és kicibálta,hogy otthon csinálják. És mindenhol így kéne, én is ezt tenném. A bulizás nem arról szól,hogy leszopom a páromat a függöny mögött, hanem normális társasággal, jót beszélgetni, iszogatni mértékkel és táncolni,ha kedvünk van. Főleg egy fárasztó hét után esik jól. A petting és a szex, kettesben való, lehetőleg nem közhelyen. Remélem,hamar kinövitek ezt a magatartást, és ez abszolút nem menő a nagyoknál, hanem szánalmas.( kivéve a kiéhezett ocsmány férgeknek,akik lehet jót recskáznak majd rá). Ha nektek ez kell, akkor hajrá. De nagyobbak nem lesztek tőle.

21/L

2009. jún. 21. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne háborodj fel ennyire!

Az az igazság, hogy engem semennyire nem zavart, amíg volt barátom, de most már igen, mióta szingli vagyok. :D

Olyan jó érzés, mikor annyira szereted a párod, hogy szószerint eltűnik a külvilág. :)

2009. jún. 21. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintetek normális dolog?:O Könyörgöm,hová fajul a világ? Basszus..én már ott tartok,hogy nem is kell gyerek..ha az én lányom/fiam ilyet csinálna, agyba-főbe verném. Lassan már az utcán fogunk b*szni vagy mi?? Uram Isten...
2009. jún. 21. 15:37
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Épp azért vagyunk emberek, mert a szexualitással kapcsolatos tevékenységeinket nem nagyközönség előtt űzzük. az állatok bubolják egymást mindenki szeme láttára, bocsi.

a szexuális kultúrája a béka segge van ezeknek az embereknek, csak hogy tisztában legyetek vele.

2009. jún. 21. 15:56
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem buliban,szórakozó helyen csináltuk,hanem 3 pár jött össze iszogatni.volt két 16-éves lány 3.L 19 éves 2 20 éves fiu meg 1 24...

Az utcárol meg annyit, hogy az a mai világban már normális,én is csináltam már a párommal...ráadásul a főutca közepén....meg nem erre izgultunk,csak hülyéskedtünk...

2009. jún. 21. 16:12
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Jah, hát házibuli más..ha ez nektek a normális akkor hajrá. És pont itt látszik meg,hogy kislány vagy a szexhez, ha ez nektek vicces. Nem tudom, mi vicces dolog van egy szeretkezésben(mert egy szerelmespár azt szokott,nem csak dugni). Semmi vicces nincs benne,pláne,a főutcán, ahol mindenki láthat,ha arra jár. Milyen szép látvány is az,ha elmész gondolkozni kicsit este, és 2 takony kefél az utcán, mint a tüzelő kutyák..hát,biztos nem azt mondanám,hogy vicces..inkább szánalmas. Nyilván ha otthon vagytok, és úgy jösztök össze, ahhoz semmi közöm, és senkinek nincs semmi köze, ti dolgotok. De ami már házon kívül, közhelyen van,abba mindenki beleszólhat. Pláne ha elkap a rendőr..akkor jól megszívnátok.
2009. jún. 21. 18:11
 18/22 anonim ***** válasza:
basszus te nagyon hülye vagy! szégyenérzeted nincs??
2009. jún. 21. 18:12
 19/22 anonim ***** válasza:
szerintem ide se azért jöttél, hogy a mi véleményünket megtudd, hanem csak el akartál vele dicsekedni :S szánalmas
2009. jún. 21. 18:29
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

13:38 v.ok, rá se ráncs hogy ezek it miket pampognak,

nyugottan keféljetek ott ahol rátok jön, azzal akivel akartok.

Szerintem ebbe a ki.aszott világba már ez az eggyetelen dolog amibe örömet tud találni az ember, a sexbe, ezt még nem adóztatják meg, szinte ingyen van, és jól esik.

2009. jún. 21. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!