Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak a www.love.hu oldalról?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Még kép nélkül is fogsz kapni bőven levelet.

Csupa s..fej,beteg állattól.

2012. ápr. 21. 18:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Így a válaszok alapján akkor lehet, hogy sztornózom
2012. ápr. 21. 18:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Semmi.Még csak meg sem próbálom,mert utálom a társkeresőket.22L
2012. ápr. 21. 19:04
 14/21 Diavolino44 ***** válasza:
Én is azt hallottam hogy inkább lengébb kapcsolatokat kedvelő fiúk vannak fenn...
2012. ápr. 21. 19:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Én megpróbálkozok vele, most regisztráltam. Majd írok tapasztalatokat.
2012. ápr. 21. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:
fiú oldalról tudom leírni a véleményem mivel olyasmi vagyok.tartós kapcsolatot kerestem ott,de sajna a lányok háromnegyede kamu regisztráció,pont mindenki leszbikus és pont mindenki lánnyal akar beszélni,képeket cserélgetni,stb.én budapesti vagyok és ha egy szép és normális lányt találtam,az valami országszéli városban lakott.a budapesti lányok között pedig elég gyakori hogy pár üzenet után kiderül hogy ők bizony anyagi támogatásért lennének velem nagyon "kedvesek".hát ugye attól függ kinek mire van szüksége...hatalmas mázli kell ahhoz hogy egy rendes randiig vagy kapcsolatig eljuss.
2012. ápr. 21. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:
16-os vagyok.azt elfelejtettem hogy a lányok meg kapják rendesen a paraszt és kretén üzeneteket.szóval szerintem nem a legjobb,meg úgy alapból nem megnyerő nekem ez a netes társkeresés.
2012. ápr. 21. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Sok a kamus... Nekem speciel fb-n írt egy csaj, hogy velem beszélget-e. Mint kiderül, feltettek az oldalra a tudtom nélkül. 2 napig üzengettem az adminoknak, hogy töröljék a profilt, mert kamu. Az illető pedig hónapokig dumált a nevemben másokkal, mire lebukott. Leginkább lányokkal beszélt, engem biszexnek állított be, és próbálta magát beajánlani ilyen módon...

21/l

2012. ápr. 21. 20:56
 19/21 anonim ***** válasza:
beajánlkozott egy csomó bu.zi
2012. ápr. 21. 21:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Regisztráltam, ki se töltöttem az adatlapot (csak az életkoromat, meg hogy kit keresek és a kort, hogy 22-23 év közötti és tartós kapcsolat) és semmi más. Nem telt el fél óra, 3 levelet is kaptam 40-es korosztálytól.

Töröltem is magamat.

2012. ápr. 21. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!