Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy egy párkapcsolattól vagy "akciótól" meghátráltatok, attól tartva, hogy a partnernél majd túl sokat kell "teljesíteni" aminek nem felelnétek meg?
Elsősorban arról lenne szó, hogy tartva attól, hogy nem feleltek meg a leendő partneretek magasabb szintű elvárásainak, feltételezett vagy kimondott követelményeinek és -a negatív végkifejletet elkerelülendő- inkább visszaléptetek az "együttléttől".
(Olyan is írhat aki az első "akció" után vélekedett úgy, hogy nem tudná tartani a "mércét".)
Ha lehet kort és nemet is írjatok légyszí. Köszi.
Köszi a válaszokat!
10. -nek.
"Volt egy pasi, aki bejött és úgy volt, hogy eltöltünk pár éjszakát csak úgy, erre elkezdte sorolni, hogy ő ezt és ezt és ezt várja el, enélkül nincs semmi, mert neki ez KELL és ezt AKARJA, anélkül minden sz.ar..."
Kicsit konkrétabban mik voltak azok? Illetve akkor a végén nem volt semmi? Nem éreztétek magatokat kellemetlenül emiatt?
Nem részletezem, de tényleg semmi extra, csak az elvárom c. megfogalmazás nem tetszett.
Nem lett semmi. Lehet, hogy őt sz.rul érintette, engem nem érdekelt, mert találtam mást, akivel csak spontán történt, ami történt és tök jó volt. Ő meg kb 3 év után talált magának egy nőt, mert bár próbáltam neki finoman célozni, hogy kétlem, hogy a lányoknak bejönne ez a kötelező jellegű szex-előírás, ő ragaszkodott hozzá, és nem is nagyon akartak vele szóba állni.
Én nem szoktam megijedni a szextől, mert elég nimfo vagyok. A mostani párom az első éjszaka után leültetett beszélni, hogy fél, hogy ezt a szintet ő nem tudja megütni. Mondtam, hogy ha nem tudná, akkor nem lett volna X orgazmusom az éjjel; ne aggódjon emiatt. Azóta is jól megvagyunk. Szóval szerintem nem érdemes ezen előre parázni, a kommunikáció nagyon sok mindent megold.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!