Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy másik lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy másik lánnyal csinálni?

Figyelt kérdés
soha sem próbáltam de nagyon kiszeretném próbálni hogy milyen lehet! ha van ilyen élményetek írjátok le és értelmes válaszokat kérek

2012. ápr. 21. 09:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

kiváncsi lennék mit tennél akkor ha születik majd 1 gyereked és majd pár év múlva bejelenti h apa/anya... mondanom kell valamit... meleg/leszbi vagyok...

akkor mit tennél?

kitagadnád a családból mert nem hetero?!

esküszöm inkább te vagy a degenerált -.-"

2012. máj. 8. 16:23
 22/24 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

* talán pár és múlva bejelenti

2012. máj. 8. 16:25
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Itt van egy korrekt válasz: [link]

Ha nálatok hormonális probléma akkor naponta 3x1-et vegyetek be ebből: [link]

2012. máj. 8. 23:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy képes értelmezni a szövegemet? Én írtam, hogy EGYIK feltételezett oka a hormon, de persze nem néznél utána.

Jelenlegi állás szerint 3 fő ok létezik:

- Hormonális elmélet: "a férfi és női nemi hormonok arányának felbomlása okozza a homoszexualitást. Férfiak esetében elsősorban a tesztoszteron alacsony szintjére gyanakodtak és a férfi nemi hormon pótlásával próbálták gyógyítani a "betegeket". A kezelés sikertelen volt, ugyanis a páciensek nemi vágya fokozódott ugyan, de annak tárgya változatlanul az azonos neműek maradtak. Ennek az lehet a magyarázata, hogy a tesztoszteronra a magzati fejlődés egy adott szakaszában van szükség ahhoz, hogy a nemi identitást meghatározó agyi struktúrákat befolyásolni tudja. A kísérletek során az is kiderült, hogy az agyi struktúrák eltéréseit a magzati hormonszint különbségei okozzák. [forrás?]

Az agy tehát nemi differenciálódáson megy át: fiúknál az eredendően női jellegű agyat a magzati időszakban a tesztoszteron maszkulinizálja oly módon, hogy az ún. aromatáz enzim hatására ösztrogénné alakul, és ennek hatására alakulnak ki a férfiakéra jellemző sajátosságok, többek között a hipotalamuszban is. Ez a folyamat homoszexuálisoknál zavart szenved. A nőies vonások másik neurológiai jele, hogy a homoszexuális férfiak agyában az ún. anterior comissurák, akárcsak a nőknél, vastagabbak"

- Családi háttér elmélete: Ami az általad linket blogban is olvasható (családi, lelki trauma etc.)

- Genetikai elmélet: Az X kromoszóma egyik végszakaszán va egy gén, amely okozza a homoszexuális hajlamot.

2012. máj. 9. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!