Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy másik lánnyal csinálni?
kiváncsi lennék mit tennél akkor ha születik majd 1 gyereked és majd pár év múlva bejelenti h apa/anya... mondanom kell valamit... meleg/leszbi vagyok...
akkor mit tennél?
kitagadnád a családból mert nem hetero?!
esküszöm inkább te vagy a degenerált -.-"
utolsó vagyok:
* talán pár és múlva bejelenti
Te nem vagy képes értelmezni a szövegemet? Én írtam, hogy EGYIK feltételezett oka a hormon, de persze nem néznél utána.
Jelenlegi állás szerint 3 fő ok létezik:
- Hormonális elmélet: "a férfi és női nemi hormonok arányának felbomlása okozza a homoszexualitást. Férfiak esetében elsősorban a tesztoszteron alacsony szintjére gyanakodtak és a férfi nemi hormon pótlásával próbálták gyógyítani a "betegeket". A kezelés sikertelen volt, ugyanis a páciensek nemi vágya fokozódott ugyan, de annak tárgya változatlanul az azonos neműek maradtak. Ennek az lehet a magyarázata, hogy a tesztoszteronra a magzati fejlődés egy adott szakaszában van szükség ahhoz, hogy a nemi identitást meghatározó agyi struktúrákat befolyásolni tudja. A kísérletek során az is kiderült, hogy az agyi struktúrák eltéréseit a magzati hormonszint különbségei okozzák. [forrás?]
Az agy tehát nemi differenciálódáson megy át: fiúknál az eredendően női jellegű agyat a magzati időszakban a tesztoszteron maszkulinizálja oly módon, hogy az ún. aromatáz enzim hatására ösztrogénné alakul, és ennek hatására alakulnak ki a férfiakéra jellemző sajátosságok, többek között a hipotalamuszban is. Ez a folyamat homoszexuálisoknál zavart szenved. A nőies vonások másik neurológiai jele, hogy a homoszexuális férfiak agyában az ún. anterior comissurák, akárcsak a nőknél, vastagabbak"
- Családi háttér elmélete: Ami az általad linket blogban is olvasható (családi, lelki trauma etc.)
- Genetikai elmélet: Az X kromoszóma egyik végszakaszán va egy gén, amely okozza a homoszexuális hajlamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!