Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan egyszerü megkapni a srácokat, de a lányokat nem?
Miért olyan egyszerüen kaphatóak a srácok párkapcsolatra, miközben a lányok pedig nem?
Ök miért nem ilyen egyszerüen ismerkednének?:)
Nagyon unalmas már a sok lúzer srác aki próbálkozik... egyszer igazán jöhetne egy ilyen lány is...
17/L

Köszi. Majd figyelem azt a szikrát. :)
Jó lenne jah, ha egyszerűbb lenne...

hát szerintem csak a te helyzetedben nehéz lányal ismerkedi,mert ha egy lány társaságába ha felhozod a témát akkor biztos hülyének néz.Én amugy biszex vagyok :D
17 L.

Nekem is adtál képet és borzalmasan nem vagy ronda, csak béna, a hozzáállásod miatt. Mindennap itt sírsz, pedig igazán nincs miért. Nem csoda, ha kerülnek a lányok, meglátszik rajtad a viselkedéseden, mindeneden ez a hozzáállás.
Amúgy a hapsikat könnyű megkapni, mert már alig várják, hogy legyen szex, a lányok pedig szeretik megismerni az illetőt, mielőtt lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!