Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mit tegyek? Van egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit tegyek? Van egy fiú aki már nagyon rég óta tetszik nekem és a Barátnőm azt hiszi hogy ő Tetszik neki és ezért a barátnőm járni akar vele...

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

azt nem írtad hogy a fiunak ki tetszik. ha a fiunak a barátnőd tetszik, akkor nem tudsz csinálni semmit, semmiféleképpen ne állj közéjük.

amugy meg a barátnőd tudja, hogy neked tetszik a fiu?

ha nem, akkor szerintem mindenféleképpen mond el neki és beszéljétek meg.

és ha a fiunak te tetszel, akkor ha a barátnőd igaz barát, akkor meg fogja érteni.

2009. jún. 20. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szedd el tőle:D Gondolj arra h. CSAK IS TE ÉRDEMLED MEG! LÉGY ÖNZŐ! Mert lehet h. elszalasztod a nagy Ő-t:D
2009. jún. 20. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Lődd fejbe magad, vagy ha te nem, majd én megteszem! Ilyen kérdés is volt már vagy millió... Nem lehet használni azt az átokverte keresőt?

Különben meg nyomulj te is, mert ha várod a sült galambot, a barátnőd gyorsabb lesz :) Te meg honnan tudod, hogy a srácnak nem jön be a b.nőd? Csak szeretnéd... :))

2009. jún. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!