Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a munkatársamba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a munkatársamba, aki nős - mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akar válni, nem akar "hosszú kapcsolatot", csak párszor lefeküdni velem. Ez nekem is megfelelne. Talán pont azért ilyen vonzó, mert elérhetetlen és ha lefeküdnénk, elmúlna a varázs.

Ti mit tennétek?

2012. ápr. 19. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj bele. Sem neked, sem neki nem lesz jó. De főleg neked.

Engedd, hadd menjen.

2012. ápr. 19. 17:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Még ha bele is megyek, nem védekezés nélkül. Normál, rendes kapcsolatba sem, nem ám így.

Talán szerelmes vagyok, de hülye nem :-)

2012. ápr. 19. 17:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nemi betegségre gondolt...

Hagyd a p*csába azt a faszit...

2012. ápr. 19. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
6%
Én belemennék...
2012. ápr. 19. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is simán becsavarodhastz vagy szenvedhetsz, mert nem tudod, milyen irányba változnak az érzéseid.

Amit a férfi csinál, az nem a mentális egészség jele (ajánlom olvasásra az slaa.hu "irodalom" linkje alatti leírást a szex-és szerelemfüggők lelkivilágáról).

Ha meg Te elindulsz az egészséges emberekre jellemző beleszerelmesedés útján, akkor... gazdagabb lesz az életed, de egyedül maradsz az érzéseiddel.

És nézd meg a Minden végzet nehéz c. filmet!:)

2012. ápr. 19. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Neked nincs senkid?
2012. ápr. 19. 18:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Tönkreteszed a házasságot, ne tedd, főleg ne, ha gyerek is van.Küldd haza, ott a helye! Sokkal több bánatot okozol másnak, mint amennyi örömöt magadnak!
2012. ápr. 19. 18:22
 18/21 A kérdező kommentje:

Nekem nincs senkim.

Náluk van egy gyerek.

2012. ápr. 19. 18:59
 19/21 anonim ***** válasza:

"Csak semmi kuurválkodás!" - Ahogy az öreg Pelikán mondotta.

Te mit szólnál, a feleség helyében? Csak képzeld magad a helyébe. Ha belemész a dologba, te sem vagy különb azoknál, akiket előszeretettel hívtok disznónak. Nem de bár?

2012. ápr. 19. 20:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami. (Én vagyok a 15-ös.)

Ha bele akarsz menni, mert nem tudod megállni, akkor még ott van az a körülmény is, hogy átversz-e valakit. Én személy szerint abba rokkannék bele, ha titkolózni lennék kénytelen. Ezt csakis a feleséggel való egyezetetés után lehet jó lelkiismerettel csinálni. De akkor még mindig ott van a Te lelked, ami egy majdnem biztos veszteség elé néz, mert itt a beteljesedett, nyugodt szerelemnek kb. 5% az esélye.

2012. ápr. 20. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!