Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a munkatársamba, aki nős - mit tegyek?
Nem akar válni, nem akar "hosszú kapcsolatot", csak párszor lefeküdni velem. Ez nekem is megfelelne. Talán pont azért ilyen vonzó, mert elérhetetlen és ha lefeküdnénk, elmúlna a varázs.
Ti mit tennétek?
Ne menj bele. Sem neked, sem neki nem lesz jó. De főleg neked.
Engedd, hadd menjen.
Még ha bele is megyek, nem védekezés nélkül. Normál, rendes kapcsolatba sem, nem ám így.
Talán szerelmes vagyok, de hülye nem :-)
Szerintem nemi betegségre gondolt...
Hagyd a p*csába azt a faszit...
Szerintem is simán becsavarodhastz vagy szenvedhetsz, mert nem tudod, milyen irányba változnak az érzéseid.
Amit a férfi csinál, az nem a mentális egészség jele (ajánlom olvasásra az slaa.hu "irodalom" linkje alatti leírást a szex-és szerelemfüggők lelkivilágáról).
Ha meg Te elindulsz az egészséges emberekre jellemző beleszerelmesedés útján, akkor... gazdagabb lesz az életed, de egyedül maradsz az érzéseiddel.
És nézd meg a Minden végzet nehéz c. filmet!:)
Nekem nincs senkim.
Náluk van egy gyerek.
"Csak semmi kuurválkodás!" - Ahogy az öreg Pelikán mondotta.
Te mit szólnál, a feleség helyében? Csak képzeld magad a helyébe. Ha belemész a dologba, te sem vagy különb azoknál, akiket előszeretettel hívtok disznónak. Nem de bár?
Ja, és még valami. (Én vagyok a 15-ös.)
Ha bele akarsz menni, mert nem tudod megállni, akkor még ott van az a körülmény is, hogy átversz-e valakit. Én személy szerint abba rokkannék bele, ha titkolózni lennék kénytelen. Ezt csakis a feleséggel való egyezetetés után lehet jó lelkiismerettel csinálni. De akkor még mindig ott van a Te lelked, ami egy majdnem biztos veszteség elé néz, mert itt a beteljesedett, nyugodt szerelemnek kb. 5% az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!