Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hány éves koruktól mondjátok egy nőre azt, hogy "már nem éppen mai csirke"?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 15:02
11/19 A kérdező kommentje:
Meg azzal poénkodott, hogy az anyja lehetnék!
2012. ápr. 19. 15:25
13/19 anonim válasza:
sztem ilyet a kisfiúk mondanak...egy érett nő legalább tapasztalt!
14/19 anonim válasza:
A 26 az fiatal... Talán 45 fölött...
34 fiatalember :)
15/19 anonim válasza:
26 még nagyon fiatal, 45 felett, de van, akinek még akkor is korai.
17/19 anonim válasza:
Soha,ez mekkorra f_szság,26 évesen még szinte gyerek vagy kérdező :D ;)
Tök jó a korod,amit az akis pulya mondott hagyd a francba.Én speciel mindig is szerettem ha egy csaj idősebb nálam,mert velük lehet hülyülni,jobban szeretik a szexet.
Nem kor függvénye hanem fejben dől el minden
24Ffi
18/19 A kérdező kommentje:
Én sem érzem magam még vén tyúknak, szóval ezért vágott kicsit fejbe a hülye a kis péló beszólása. Na jó, azért már 18-nak se érzem magam, de úgy érzem meg gon dolom, hogy 26 évesen még előttem az élet. Nem is pánikolok sok ennyi idős "kolléganőmmel" ellentétben a házasság-gyerek kérdésen. Fél éve ott hagyott a nagy szerelmem, mostanra kezdem magam túl tenni rajta, tele vagyok tervekkel, világot akarok látni, mélyíteni a nyelvismereteimet, külföldön dolgozni..stb:)
2012. ápr. 19. 20:24
19/19 anonim válasza:
30 után már inkább tyúk mint csirke :) 30 év után már középkorú a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!