Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiklóorgazmusnál kifolyik belőlem valami mi az?
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet hogy ha csiklóorgazmusom van akkor kifolyik belőlem valami mikor elélvezek de nem spriccol csak igy kifolyik nem olyan kevés egy kis tócsa :) és más mint a rendes orgazmus nem az hogy remegek de jó nagyot élvezek 2-szer akkorát mint a rendesnél jah már csak ilyen orgazmusom van :) valaki segítene hogy mi is ez ?2012. ápr. 19. 10:12
1/16 anonim válasza:
csak a tegnapi libazsíros kenyér maradványa távozott, ne aggódj
2/16 anonim válasza:
a puncikobold kiöntötte a sört!
3/16 anonim válasza:
Lehet gázolaj,de akkor megyek hozzád tankolni.
4/16 A kérdező kommentje:
Jaj elfelejtettem irni h értelmes válaszokat várok foggyosok első 3-nak szól :)
2012. ápr. 19. 10:18
6/16 anonim válasza:
te se lehetsz túl értelmes, kislány..hány éves vagy?
7/16 A kérdező kommentje:
10:20 semmi közöd hozzá h hány éves vagyok de megnyugtatlak h értelmes vagyok
2012. ápr. 19. 10:23
8/16 anonim válasza:
Akkor ezt eddig jól titkoltad... Szerintem nem lehetsz több 12-13 évesnél, vagy csak nagyon IQ betyár vagy. Ilyen alapvető dolgokat azért ilyen korban illik tudni, meg persze ez vonatkozik a google kereső használatára is. Az meg a másik dolog, h nem tudsz normálisan írni. Ha kérdezni akarsz vmit, akkor vagy rendesen teszed fel azt, vagy sehogy, mert nem teszünk szívességet neked, ha még erre sem vagy képes.
9/16 A kérdező kommentje:
10:32 már ne is haragudj de nem vagyok 12 éves és mi az h korban illik tudni h mi is ez képzeld nemtudom h mi az és nem hüvelynedvesség és szerintem a kérdés normálisan van feltéve
2012. ápr. 19. 10:35
10/16 anonim válasza:
Én tényleg nem tudom miért kell a sok idiótának minden kérdésebe baromságot beleírni. Ha nem tud értelmesen vagy érdemlegesen hozzászólni akkor minek teszi.
A kérdéshez pedig: Kérdezz rá a nőgyógyászodtól hidd el szívesen segít majd és szépen elmagyaráz mindent hogy mi miért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!