Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ha ilyen pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha ilyen pasival találkoztok akinek ilyen a hasa szóba se állnátok vele? Esélytelen, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 19. 07:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
és ha elmúlik a betegség meg nem kell gyógyszer akkor van esély hogy lefogyj? Mert a csíkokkal baj nincs, csak a mérettel. Ha le tudnál fogyni, és kockásítani akkor úgy már nem lenne probléma.
2012. ápr. 19. 10:20
 12/23 anonim ***** válasza:
ha egy tigrissel való küzdelemben szerezted akkor nem :D
2012. ápr. 19. 10:58
 13/23 anonim ***** válasza:

A volt páromnak is voltak hízáscsíkjai. Konkrétan nem olyanok mint a képen szereplő csíkok,hanem jóval vékonyabbak.Először azt hittem, hogy megszúrkálták késsel vagy ilyesmi.Sőt még jó szőrös is volt a hasa. :D Inkább a szőr volt ami nem tetszett,dehát szerettem akkoriban őt.

Én azt mondom neked,hogy ha komolyan érdekel,akkor MOST rögtön nekiállsz KŐKEMÉNYEN hasra gyúrni,mert nem a csíkokkal van baj a hasadon hidd el, hanem a formájával.Szóval a csíkokkal ne törődj.Tessék nekiállni hasazni,kondizni és egészségesen étkezni.Hidd el lehet feszesebb és szebb hasad.

Ha nincs hozzá kedved és kitartásod,akkor pedig magadra vess.

2012. ápr. 19. 11:14
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,egyébként most 106 kiló vagyok, figyelek az étkezésre,sok zöldség gyümölcs és csak csirkehúst eszek édességet mellőzöm,sportot most nemigazán tudom űzni mert a gyógyszertől gyenge vagyok de ha nemkellesz szednem már fog menni a fogyás is egyszer már leadtam 20 kilót 1 év alatt!
2012. ápr. 19. 11:21
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csúnya, sőt, kifejezetten érdekes mintája van.(először lángnyelvek jutottak róla eszembe. van, aki önszántából változtat magán és sokkal "megdöbbentőbb" lesz az eredmény. : [link]

Amúgy, ha tetszik a tetoválás, ez is egy alternatíva, érdekes ábrát lehetne kihozni belőle, persze ezt majd edzés után lenne érdemes)

És ne nézd ennyire felszínesnek a leendő párod. Én 100%, hogy nem akadnék fent ezen, ne hagyd, hogy zavarjon. És igenis nyugodtan menj strandra, nehogy emiatt szégyelld magad! Örülj neki, ha egészséges vagy, ez az, ami számít. Ne takargasd, fogadd el, vállald fel nyugodtan. Gondolj bele, ha párodnak lenne ilyen, pl. szülés után Téged tényleg zavarna?

24 L

2012. ápr. 19. 14:38
 16/23 A kérdező kommentje:
10:38 AS KÖSZÖNÖM AMIT íRTÁL !!! Már én is gondolkoztam a lángnyelven mert szeretem a tetkót és már van is 4 tetkóm,és ezt vettem tervbe,hogy ha sikerül lefogynom akkor meg is csináltatom,csak nem tudom,hogy erre lehet e tetoválni,hogy ott másabb lett a bőröm? Egyébként ha lenne párom és szülés után lenne ilyen akkor sem zavarna,de az is igaz,hogy ha már van párunk már nem is fontosak ezek a dolgok de még nincs sokkal nehezebb !!!
2012. ápr. 19. 14:49
 17/23 A kérdező kommentje:
14:38 ASNAK MENT A VÁLASZOM BOCSI !
2012. ápr. 19. 14:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy felvidított. Tényleg komolyan gondoltam. Amúgy nem tudom, hogy rá lehet e tetoválni, ezt majd szakember megmondja, de köré mindenképp lehet és biztos ki lehet hozni belőle valami érdekeset. Csak kitartás! előbb utóbb találkozol a megfelelő lánnyal,a lényeg, hogy magadat sikerüljön elfogadni minden szempontból.
2012. ápr. 19. 16:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem is rögtön a tekó ugrott be:) Egyébként én sem akadnék fenn ilyesmin. Ha kedves vagy, humoros, jó a kisugárzásod, addigra már úgyis leveszed a csajt a lábáról, mire ágyba kerültök. Esetleg szóban finoman elmondhatod neki előre, ha ez téged zavar.
2012. ápr. 19. 16:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, valamilyen kollagénes krémmel el lehet múlasztani ezeket a "striákat"...
2012. ápr. 20. 21:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!