Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondjam neki h még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki h még sosem csókolóztam vagy az ciki nekem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 13:15
 1/6 A kérdező kommentje:
F/14 Vgaoyk és egy évvel idősebb bnőm van. én méhg sose csókolóztam, de mi már ott jérunk h sztem mind2en akarunk. elmondaj neki, és örülni fog vagy ciki lesz nekem?
2009. jún. 20. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem kell neki elmondani.Az adott pillanatban csókold meg!Ha esetleg nagyon el akarod neki mondani akkor majd sztem csak a csók után...
2009. jún. 20. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
én nem mondatm el a barátomnak,de rájött magától is a technikámból
2009. jún. 20. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ezt mondani. Max miután már megtörtént a csók, vagy ha kérdezi. Amúgy szerintem nem ciki... egyszer mindenkinek el kell kezdenie.:D Én 16/L vagyok, és még nem csókolóztam. Úgy vagyok vele, ha kérdezi a srác, akkor elmondom neki, hogy még nem csókolóztam, de ha nem kérdezi, akkor minek?:)

Ha nagyon szeretnéd tudtani vele, akkor kérdezz rá Te, hogy ő hányszor csókolózott. Valószínűleg utána meg fogja kérdezni, hogy "És te?". Erre megmondhatod neki, hogy Te még sose.:) Szerintem nem gáz.

2009. jún. 20. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
nem gáz, de szerintem is, nem muszály pont azt kérdezned legközelebb hogy szia, hányszor smároltál már? xD ha kérdezi nyugodtan megmondhatod, de ha nem kérdezi akkor ne mondd :)
2009. jún. 20. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Felesleges elmondani, én azt gondolom !

Úgyis menni fog ! Egyébként nem ciki, max te érzed úgy . Amikor még én sem csókolóztam, én is így éreztem. De ráérünk vele. Meg egyszerű . Jobb mint egy sima puszi, de gondolj bele : a puszitól is így paráznál, hogyha azt nem adnál bárkinek akivel jobb a kapcsolatod . Szóval érted . Csókolózni meg csak a pároddal fogsz vagy partykon :) szóval nem annyiszooor .

2010. jan. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!