Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha azért nem csókolóztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha azért nem csókolóztam még senkivel, mert pattanásos vagyok, és szégyellem őket?

Figyelt kérdés
csak közelről látni őket, mert olyan aprók, de rengeteg van belőlük...ne gyertek légyszi a kozemtikussal! ja, titeket nagyon zavar, ha vki pattanásos? 15/L
2012. ápr. 18. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
ne legyél oda, majd elmúlnak a pattanásaid
2012. ápr. 18. 20:18
 2/10 A kérdező kommentje:
már 10 éves korom óta pattanásos vagyok, gyűlölöm :@ megjegyezném, nővérem 25 éves, ugyanolyan pattanásos mint én..kozmetikus meg ennyire aprókkal nem tud mit kezdeni..
2012. ápr. 18. 20:20
 3/10 anonim válasza:
78%
a pattanasokra lehet kapni gyogyszert amitol par honap alatt szepen elmulnak. borgyogyasznal lehet feliratni. sok ismerosom probalta es latvanyos volt az eredmeny.
2012. ápr. 18. 20:20
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, csak anyám nem engedi, mert drágák a gyógyszerek..
2012. ápr. 18. 20:22
 5/10 anonim válasza:

C===3 -sag szerintem! Ha valaki megakar cskolni az mar latta a pattanasaid is.

Idövel elmulnak. Vannak olcs kozmetikai szerek is,ezert sztem nem kifogas!;)

2012. ápr. 18. 20:35
 6/10 anonim válasza:
hallottam rola h dragak, de sztem minden penzt meger h szrep legyen az arcod. altalaban mindenki az arcodat nezi meg. amugy meg van ra vmi kedvezmenyes recept. nalatok nemtom h van en romaniaban elek.
2012. ápr. 18. 20:43
 7/10 A kérdező kommentje:
én meg szlovákiában :D
2012. ápr. 18. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Kozmetikus ilyen aprókkal nem tud mit kezdeni? Elég nagy tévedés :) Le tudja szépen kezelni az arcodat. De látom, itt mindenre van kifogásod .. a kozmetikus nem ért hozzá, a krémek drágák...hát akkor tűrd őket.

Megjegyzem, aki meg akar csókolni, az nyilván látta már az arcodat és akkor nem zavarja. A legtöbb tini pattanásos, és mégis csókolóznak. Ettől felesleges félned.

2012. ápr. 18. 21:37
 9/10 cWalk válasza:
Nekem van egy ismerosom , nemkoveti a divatot, a halya mint a boglya, de jo a dumaja es az a lenyeg, lwgyel ontudatos es ne hagyd hogy szekaljanak amiatt amilyen vagy, nem a kulso a lenyeg, hulyeseg az egesz, neszegyeld!:)
2012. ápr. 20. 21:43
 10/10 anonim válasza:
Ne szégyelld a pattanásaidat,ez a korral jár.Kifogod 'nőni' vagy ha nem,biztos lesz olyan akinek még az is tetszik rajtad.Akinek pedig nem tetszik akkor az nem is szeret és nem érdemes vele még csókolózni sem.. :)
2012. ápr. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!