Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy mennyi az eselye annak, hogy terhes vagyok?
mindig nagyon vigyaztunk a baratommal,h semmi ,,baj,, ne tortenjen,hasznaltunk mindig gumit,viszont egyszer felig berakta,mert nemtudom mi utott belenk. de mikor eszbe kaptunk egybol kivette,es mint emlitettem csak felig,talan meg addig sem volt bent. +egyszer mikor elelvezett es megtorolte magat,utana felnyult nekem. akkor nem is foglalkoztam vele,mert tudom,ismerem ot o sem hulye ,hogy gyereket szeretne ilyen fiatalon.
A legnagyobb problema,h tegnap kellett volna megjonni a menstruaciomnak,mert 25naponkent szokott megonni. viszont meg ma sem jott meg. ha pentekig semmi,csinalok egy tesztet. csak legalabb szeretnem tudni,h mennyi az eselye kb igy h terhes lehetek.
köszi :)
17l
minimális, 2-3% talán? gumi rendes használata mellett kb 2% az esély, hogy teherbe ess, és nem csináltatok nagy bakikat
amúgy 1 hetes késés után érdemes tesztelni, pár nap ingadozás bármikor előfordulhat
huh,igazatok volt...tenyleg csak a stressz miatt :)
köszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!