Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a csaj? Nem értem
szóval van egy volt osztálytársam, még mindig egy suliba járunk csak nem egy osztályba(középsuli) és ugye nap mint nap
találkozunk, persze köszön az ember. nah neki van egy barátnője akivel kb 2 hónapja jött össze, persze sokat mászkálnak együtt, nap mint nap látom hogy összebújnak ,szóval szeretik egymást értitek. na az feltűnt nekem hogy a kezdetek óta kedves velem az a csaj, nem beszélgettünk sosem, de mindig rámnéz és köszön. most pedig rámírt myvipen is hogy mi újság felém meg hogy telik a nyaram ilyeneket. vajon miért csinálja ezt? csak beszélgetni szeretne? azt látom hogy nagyon szeretik egymást volt osztálytársammal szóval nem gondolok arra hogy talán kezdeményezni próbál. nem tudom, aranyos csaj:) lehet csak tényleg szimpi lennék neki és azért írt?
nos ha azláccik h szeretik egymást akkor tényleg csak a barátod akar lenni.
énis voltam már ilyen helyzetben, rólam is azlátszott h jólmegvagyok a párommal, és énis elkezdtem barátkozni a haverjával, csak nálam látszat volt az h jólmegvagyok a párommal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!