Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ezt az oldalt, és szívesen segítek másoknak. Ti mennyire örülnétek ha lenne a szerelem, szex menüben egy társkereső menü is?
"Én már annak is örülnék, ha már egyszer valaki privát beszélgetést kezdeményezett velem, válaszolna, miután én is."
Tipikus.Online társkereső sz*rt se ér.
nem!
mert ugyanakkor ezen az oldalon van!
És akkro az ember egy idő után, (lehet h most nem ezt mondjátok) de az lenne a téma ami a társkeresőn megy mármint az itteni társkeresőn, és mennének a kérdések itt is, és nagyobb viszály és sértődés lenne belőle mint egy másikon!
Aztán majd sorba eltűnnének innen az emberek.
lásd:
1-es menüpont: társkereső!
2-es menüpont: szerelem, szex
1. a társkeresőn írogatnának levelet annak aki szimpatikus, aztán ha az megint nem válaszol vagy kérdések merülnek fel akkor áttér a szerelem/szex kategóriába és ott vitat meg mindent, aztán mennek majd a zsörtőlödések h ez sem jobb mint máshol....mert idővel ez lenne!
Én sem pártolom.Úgy jó ez oldal ahogy van.Ha valakik megismerkednek itt,akkor oké,de ne kifejezetten erre legyen,még ha csak egy kategóriát venne igénybe.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!