Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi szőrtelenítse a lábát, a mellkasát és a hónalját?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 22:24
11/23 anonim válasza:
hónalját nemárt jah, a mellkasát tök felesleges, hacsak nemlóg ki a póló alól csomókban, lábát pedig egyáltalán ne.
most 24 vagyok, de 16 évesen is eztgondoltam :D
12/23 anonim válasza:
Hólalj igen :)
Láb nem!!!
Mellkas, ha nagyon hosszú szőrszálaid vannak,elég rövidíteni is :)
13/23 anonim válasza:
Nekem bejönnek a csupasz pasikák
25/F
14/23 anonim válasza:
Hátnekem bejönnek a csupasz pasikák
25/F
15/23 anonim válasza:
Hónaljat igen, mást nehogy!!
30/L
16/23 anonim válasza:
s még csak a szoknya hiányzik. Hát egy ennyi férfiasság szoruljon a fiúkba. A hónaljal egyetértek, de a többivel semmiképp.
17/23 anonim válasza:
Hónalját: esetleg, ha ő nem akarja akkor elnézem neki:D
A többit meg neeeeee!!!!
18/23 anonim válasza:
Hónalj feltétlen főleg nyáron a többit inkább ne az már kicsit "érdekes" :D
19/23 anonim válasza:
neeem! egy férfi úgy férfi ha szőrös. mostanaban ugyis keves a szőrös pasi ugyanis vmilyen mutación emntek át -.- úgyh a lányok ne is ábrándozzanak szőke hercegről. max rózsaszin pólós "kislányról"
20/23 anonim válasza:
Esetleg hónalj, de a többit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!