Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsonyan is lehet valaki nőies?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsonyan is lehet valaki nőies?

Figyelt kérdés

155 cm-es vagyok, én vagyok az ügyeletes "cuki". Viselkedésemben, alakomban (vékonyan, de formásan), stílusomban is nőies vagyok, mégis a cuki jelzőt kapom meg.... Számít ez a srácoknál? Lehet így komoly kapcsolatom...? Egyáltalán az alacsony lányokra tekintenek igazi nőként és nem szimplán bájos leányzóként?

17/L

2009. jún. 19. 15:59
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Azt hiszem egy felmérés szerint talán pont 155 cm volt női testmagasság tekintetében az optimálisnak mondott testmagasság (férfiakat kérdeztek) világszinten, Mo.-n kicsit magasabb. De a nagyságrendben biztos hogy nem tévedtem, 155-160cm. Egyébként ezt én is osztom.
2009. jún. 19. 16:31
 12/22 anonim válasza:
53%
még mindig jobb, mintha létra lennél ;)
2009. jún. 19. 16:32
 13/22 anonim ***** válasza:
szerintem egy alacsony nőnek sokkal több lehetősége van, persze nemminden áll neki jól, logikus, de pl a magassarkú lehet rajta akármilyen magas, míg egy 185 centis nőn már nemannyira. énsem vagyok vmi magas, de én örülök ennek a magasságnak és semmi esetre sem szeretnék magasabb lenni. mivel 17 vagyok, valszeg azért vagy egyelőre az ügyeletes cuki. idővel ez változni fog.
2009. jún. 19. 16:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit szoktak mondani? A jóból mindig keveset adnak :) Én is kicsi vagyok, de engem nem zavar. Én 160 cm vagyok 23 évesen. Hidd el te is lehetsz nőies, sőt még nőiesebb, mint a magasak, akármilyen magassarkút felvehetsz, és köztudott, hogy a magas sarok ringatja a csípőt, aminél nincs is nőiesebb.
2009. jún. 19. 17:30
 15/22 anonim ***** válasza:

153 centi vagyok, 15 éves korom óta körülzsonganak a fiúk, sosem volt senkinek sem baja azzal, hogy kicsi vagyok sőt szerették nagyon. A férjem is egyenesen oda van tőle, neki mindig kicsi barátnői voltak, erre most van egy NAGYON kicsi felesége.

Ha "ideális" a magasságod, homokóra alkatod van, akkor se garancia rá, hogy most aztán nőies vagy. Belülről jön nagy részt.

2009. jún. 19. 17:34
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! :)

Kifogtam már hórihorgas pasit, csak a haverjai "nem egyeztek bele" a kapcsolatunkba, és nem akarta tovább hallgatni a beszólásaikat, szóval engem hagyott el és nem őket csitította.

Nem vagyok nagyon magassarkas típus, de mostanság egyre több sarkas cipőt veszek, hogy rákényszeríssem magam! :)

Köszönöm még egyszer :)

2009. jún. 19. 17:35
 17/22 anonim ***** válasza:

"Sokszor hallottam már, hogy a nők 160-165 cm-től kezdődnek, és eléggé szíven ütött..."

Életemben nem hallottam ilyet - és volt már barátnőm egy fejjel alacsonyabb, mint én.

Nem értem, mi a gond?

2009. jún. 19. 18:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Én 153 vagyok 21 létemre,én is cukkerfalcsey vagyok,ami néha előny náha hátrány,a legtöbben szeretik,én is szeretem mert én vagyok a kis pöttöm akit babusgatni akarnak:D
2009. jún. 19. 19:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy lehet, lehetsz nőies! [Hmm, nekem nem számított sosem, mennyire pici valaki, mennyire magas, nőies volt és kész és dögös és paffraesés jótékonyan :D]

Biztos van olyan valaki, aki nem fog cukizni.

[Ó, és régen alig voltak 165 fölöttiek a nők.]

2009. jún. 19. 22:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a hórihorgas pasival volt a gond. (Én vagyok a 153 centis) Világéletemben magas fiúkkal jártam, az unokatestvérem meg magas volt, és mindig irigyelt, amiért én járok olyan magasakkal, ami hozzá való lenne, ő meg alig tud egy olyat összeszedni, aki mellett magassarkút vehet fel. A férjem 190 centi, sportoló, kidolgozott testű, nagy ember, én meg egy kis törékeny 153 centis pindúrka vagyok mellette. És imádja, a haverjainak meg eszük ágában sincs beszólni, gyerekes az olyan, mondom nem veled van a baj, majd kinövik. Ilyen értelemben jobb is, hogy megszabadultál tőle, mert képzeld el azok a hülye haverjai mi mindenbe avatkoztak volna bele..
2009. jún. 19. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!