Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyan is lehet valaki nőies?
Figyelt kérdés
155 cm-es vagyok, én vagyok az ügyeletes "cuki". Viselkedésemben, alakomban (vékonyan, de formásan), stílusomban is nőies vagyok, mégis a cuki jelzőt kapom meg.... Számít ez a srácoknál? Lehet így komoly kapcsolatom...? Egyáltalán az alacsony lányokra tekintenek igazi nőként és nem szimplán bájos leányzóként?
Azt hiszem egy felmérés szerint talán pont 155 cm volt női testmagasság tekintetében az optimálisnak mondott testmagasság (férfiakat kérdeztek) világszinten, Mo.-n kicsit magasabb. De a nagyságrendben biztos hogy nem tévedtem, 155-160cm. Egyébként ezt én is osztom.
2009. jún. 19. 16:31
12/22 anonim válasza:
még mindig jobb, mintha létra lennél ;)
2009. jún. 19. 16:32
13/22 anonim válasza:
szerintem egy alacsony nőnek sokkal több lehetősége van, persze nemminden áll neki jól, logikus, de pl a magassarkú lehet rajta akármilyen magas, míg egy 185 centis nőn már nemannyira. énsem vagyok vmi magas, de én örülök ennek a magasságnak és semmi esetre sem szeretnék magasabb lenni. mivel 17 vagyok, valszeg azért vagy egyelőre az ügyeletes cuki. idővel ez változni fog.
2009. jún. 19. 16:56
14/22 anonim válasza:
Tudod mit szoktak mondani? A jóból mindig keveset adnak :) Én is kicsi vagyok, de engem nem zavar. Én 160 cm vagyok 23 évesen. Hidd el te is lehetsz nőies, sőt még nőiesebb, mint a magasak, akármilyen magassarkút felvehetsz, és köztudott, hogy a magas sarok ringatja a csípőt, aminél nincs is nőiesebb.
2009. jún. 19. 17:30
15/22 anonim válasza:
153 centi vagyok, 15 éves korom óta körülzsonganak a fiúk, sosem volt senkinek sem baja azzal, hogy kicsi vagyok sőt szerették nagyon. A férjem is egyenesen oda van tőle, neki mindig kicsi barátnői voltak, erre most van egy NAGYON kicsi felesége.
Ha "ideális" a magasságod, homokóra alkatod van, akkor se garancia rá, hogy most aztán nőies vagy. Belülről jön nagy részt.
2009. jún. 19. 17:34
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Kifogtam már hórihorgas pasit, csak a haverjai "nem egyeztek bele" a kapcsolatunkba, és nem akarta tovább hallgatni a beszólásaikat, szóval engem hagyott el és nem őket csitította.
Nem vagyok nagyon magassarkas típus, de mostanság egyre több sarkas cipőt veszek, hogy rákényszeríssem magam! :)
Köszönöm még egyszer :)
2009. jún. 19. 17:35
17/22 anonim válasza:
"Sokszor hallottam már, hogy a nők 160-165 cm-től kezdődnek, és eléggé szíven ütött..."
Életemben nem hallottam ilyet - és volt már barátnőm egy fejjel alacsonyabb, mint én.
Nem értem, mi a gond?
2009. jún. 19. 18:38
18/22 anonim válasza:
Én 153 vagyok 21 létemre,én is cukkerfalcsey vagyok,ami néha előny náha hátrány,a legtöbben szeretik,én is szeretem mert én vagyok a kis pöttöm akit babusgatni akarnak:D
2009. jún. 19. 19:50
19/22 anonim válasza:
Naná, hogy lehet, lehetsz nőies! [Hmm, nekem nem számított sosem, mennyire pici valaki, mennyire magas, nőies volt és kész és dögös és paffraesés jótékonyan :D]
Biztos van olyan valaki, aki nem fog cukizni.
[Ó, és régen alig voltak 165 fölöttiek a nők.]
2009. jún. 19. 22:51
20/22 anonim válasza:
Akkor a hórihorgas pasival volt a gond. (Én vagyok a 153 centis) Világéletemben magas fiúkkal jártam, az unokatestvérem meg magas volt, és mindig irigyelt, amiért én járok olyan magasakkal, ami hozzá való lenne, ő meg alig tud egy olyat összeszedni, aki mellett magassarkút vehet fel. A férjem 190 centi, sportoló, kidolgozott testű, nagy ember, én meg egy kis törékeny 153 centis pindúrka vagyok mellette. És imádja, a haverjainak meg eszük ágában sincs beszólni, gyerekes az olyan, mondom nem veled van a baj, majd kinövik. Ilyen értelemben jobb is, hogy megszabadultál tőle, mert képzeld el azok a hülye haverjai mi mindenbe avatkoztak volna bele..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!