Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jól nézek ki? Lent
Figyelt kérdés
szőke haj,kék szem,175 cm magassag,55 kg,14 cm-es farok(nem csupasz)2012. ápr. 15. 22:39
21/21 anonim válasza:
Na a 65 kg mindjárt másabb. De ahogy elnézem biztos nem nézek ki valami jól.. gondolom bókokat akarsz itt látni hogy: -húú én pont a szőrőst szeretem, a csupasz oan buzzi
-áhh megőrülök a szőkékéért
-ááh de jó ilyen magas vagy!
-Végre egy olyan pasi aki nem maccii
Ez hülyeség. Nem értem mi a francnak leírni milyen a farkad! Képet nem küldesz róla? -.- Ha egy normális leírást akarsz, ahhoz mond el milyen az életed.
-Kor?
-Sport?
-Kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!