Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Hajdú János (a TEK főigazgatója) jó pasi?
Szerintem tök jó!!!!!!!!!!!!!
Az iregyek meg nem mernek képet felrakni magukrol.
Szemét dolog ha valaki ilyen eszközhöz folyamodik,hogy valakit lejárasson. Ezt a családja,gyereke is olvashatja....
Különben nem homokos.
Ezt úgy hívják, hogy karakter gyilkosság. Amikor már nem tudsz mással ártani valakinek,akkor jön ez a módszer. Nem fél tőle a párom sem,pedig a beosztottja, azt mondják nagyon tiszteli mindenki mert egyenes ember, a szakma külföldön is elismeri. Persze azok akik nem kerültek be a TEK-be,azok írnak ilyeneket.
Szemét dolog.
Kedves Tóth Enikő 7200!
Nekem egyáltalán nem áll szándékomban Hajdú János lejáratása - arról nem tehetek, hogy taplók is írogatnak ide - szerintem egyébként az ilyen kommentelők saját magukat minősítik...
Elnézést ha félreérthető voltam, én annak a hozzászólónak címeztem, aki azt állította, hogy homokos és ezért félnek tőle a beosztottai.
Természetesen, hogy valaki ilyeneket ír, arról Te nem tehetsz.
T.E.
Valaki leszedte a fotót... Grrrr... :)
De akkor is jó pasi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!