Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk is ugyanannyit beszélne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk is ugyanannyit beszélnek a lányokról mint fordítva?

Figyelt kérdés

az csak tévhit hogy minden csaj azt hiszi hogy a fiúk nem beszélnek róluk? :O

vagy ha beszélnek is,sztem nem annyit mint a csajok..

vélemények?:)

2009. jún. 19. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy értve? Úgy hogy ennek ilyen a feneke annak meg a melle? Vagy hogy?
2009. jún. 19. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező úgy érti, hogy a fiúk is kitárgyalják-e egymással a csajokat, a szerelmi életet, a párkacsolatot, mint a lányok. :-)
2009. jún. 19. 14:23
 3/11 A kérdező kommentje:
úgy egyébként, hogy szerintük ő jól néz ki vagy hogy éppen kinézett egy csajt és járna-e vele,odamenne beszélgetni, vagy csak köszönni mosolyogni meg hasonlók
2009. jún. 19. 14:23
 4/11 A kérdező kommentje:
ömm, igen 2. válaszoló jól látja
2009. jún. 19. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi a haverokkal ha tegyük fel suliba vagyunk félórát tuti dumálunk erről meg msn-en is.Szóval megosztjuk egymással kinek ki jön be...etc

16F

2009. jún. 19. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Csakis a legközelebbi haverokkal beszélünk ki ilyet egyébként nemjellemző és megtartom magamnak, ugyanígy nem érdekel engemse h a haveromnak bejön e 1 csaj :) Mert a csajok ezt ki szokták tárgyalni? XDDD
2009. jún. 19. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
uccso vagyok 18/f
2009. jún. 19. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezt jó tudni, mármint, hogy a lányok is megtárgyalják. :-)

Mondjuk szerintem ez természetes, a fiúk is igy csinálják. Egyik barátommal csak úgy hülyeségből elkezdtük pontozni 1-10 a szembejövő lányokat. :-)

2009. jún. 19. 14:34
 9/11 A kérdező kommentje:

én igaz h még csak 15 vagyok de mostanában rengeteget beszélünk fiúkról :D

de idősebb korban is így van sztem xD

2009. jún. 19. 14:45
 10/11 werte ***** válasza:

Én a legjobb barátommal a kapcsolatunkat beszéljük át, de a csajokat általában 2-3 mondatba meg lehet tárgyalni.

Pl: " jó segge van, nem?"

"annyira visít, hogy szívem szerint kitépném a nyelvem, hogy be tudjam valamivel dugni a fülem"

Szóval nem locsogunk, csak a lényeg;)

2009. jún. 19. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!