Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik magyar városban van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik magyar városban van a legtöbb rendes normális lány?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
BP! sok a főiskola, egyetem. nem egy nagy szint, de a többi helynél még mindig fényévekkel jobb...
2012. ápr. 15. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyikbe se. A városiak elég bunkók és 10 centivel a föld felett járnak.
2012. ápr. 15. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenhol vannak rendes, normális lányok, csak szét kell nézni és kizárt, hogy az összes ilyen lány foglalt legyen.

Sokan jöttök a vidék kontra Budapest ellentéttel. Nem tudom, lehet benne valami, nekem egy pesti srác mondta, hogy sokkal normálisabb vagyok, mint a fővárosi lányok.

De amúgy én is Szegedet mondanám és nem azért, mert én is ott tanulok, hanem mert Szegednek van egy sajátos hangulata. Város a városban az egyetemisták miatt és sok helyről jönnek oda diákok és sok emberrel lehet találkozni.

2012. ápr. 15. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 11:41 vagyok!

Én pesti srácként mondom, h a vidéki csajok sokkal normálisabbak!

Sajnálom,ezt látom!

Itt Pesten a csajok,vagy zárkózottak,vagy játsszák az elérhetetlent,taktikáznak,vagy pedig ilyen nagyszájú csajos stílusuk van,h összegyűlnek bandákba és koktélok mellett beszélik ki,h a pasik mennyire hüylék.-.-"

Plasztik cicákról,és egyéb elkényeztetett cicababákról nem is beszélve, semmi őszinteség,semmi természetesség nem jellemző rájuk.

Most azonban,h több vidéki lánnyal is megismerkedtem,nagyon pozitív élmény volt,sokkal nyíltabbak,kedvesebbek, és ami nagyon fontos őszintébbek.

Természetesek, és közlékenyebbek, sokkal jobban össze lehet velük barátkozni, vagy akár majd párkapcsolatot is létesíteni velük.

Jóllehet most csak általánosítottam, de sajnos ha körülnézek itt Pesten,akkor ezt látom.

A vidéki lányokkal amikor megismerkedtem,nagyon pozitív élmény volt,egy kellemes derű jön le róluk,amit az itteni lányokon ritkán tapasztalok.

De még1x mondom,ezek csak általánosítások,mind2 oldalon vannak kivételek.

2012. ápr. 15. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:
A Budapestiek tényleg bunkók mindkét nemből(tapasztalat). :D Immár kaposváriként mondhatom,hogy itt ugyan nem bunkók,de sok a p*csa,aki a normálisabb lányokat mások szemében beskatulyázza. Velem pl mindenki úgy volt,mikor idejöttem,hogy húú a nagy beképzelt pesti plázacica...Aztán ezen a ponton vége. A normálisaknak nem kellek,meg nem is nagyon mernek közeledni,mert elsőre azt hiszik én is olyan vagyok mint a többi,mert nem nézek ki rendes lánynak..(nem,nem öltözöm úgy,alig sminkelek,szóval semmi,de mégis,sokan mondták,hogy egy rendes lányt más csomagolással képzeltek el-köszi.:D)A másik végletet meg csak addig érdeklem,míg meg nem ismeri az értékrendem,ami nekik túl komoly,és többről szól mint a pia a cigi a haverok szivatása meg a szex. Hát ennyi. Pécset nem ismerem ennyire,de onnan viszonylag pozitívak a tapasztalatok,és Székesfehérvárról,meg Győrről is.
2012. ápr. 21. 09:39
 16/17 Ezio Aditoure válasza:
Felsőberecki,Sátoraljaújhely,
2012. júl. 3. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:
SZEGED!!!
2012. okt. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!