Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit tegyek, hogy kelljek végre valakinek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. 14 éves koromban volt egy 8 hónapos kapcsolatom, azóta nem volt senkim se, és kezd nagyon hiányozni egy rendes párkapcsolat.

160 cm, 48 kg vagyok. Kék szemem, és hosszú, barna hajam van. Nem tartom magam csúnyának, amolyan középosztálybeli vagyok.

Átlagosan öltözködöm, egyszerű -általában sötét- pólót és farmert hordok, torna- vagy edzőcipővel és egy-két kiegészítővel. Nem nagyon sminkelek, csak a szememet szoktam kihúzni vékonyan.

Vidám ember vagyok, szeretek nevetni, poénkodni, de ugyanakkor nagyon hangulat ember vagyok. Általában türelmes vagyok, de hirtelen szoktam fölcsattanni, bár igyekszem kedves lenni. Sokat olvasok, rock zenét hallgatok, szabadidőmben eljárok futni.

Min változtassak? Mit tegyek, hogy végre kelljek valakinek? :((

17/L

2012. ápr. 14. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
írj nekem egy üzenetet és imerkedjünk
2012. ápr. 14. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit! Élvezd az életed,és ne foglalkozz a pasizással, mármint így direktbe ne! Csak amolyan spontán ismerkedés, hidd el, a nagy meglepetések mindig akkor jönnek,amikor a legkevésbé várod.;)
2012. ápr. 14. 23:04
 3/10 ASOT ***** válasza:

de ismerős vagy te nekem.....na mindegy lehet keverlek...

szerintem ne változtass semmin! Max szerintem ha arról van szó hogy egy pasi kezdeményez akkor megijedsz vagy zárkózottabb vagy azzal kapcsolatban...lehet nem mosolyogsz rájuk a szép gyengén kihúzott szemeddel és a hosszú barna hajaddal!:)

2012. ápr. 14. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
küldj képet...
2012. ápr. 14. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez így jó :-)

Hol laksz?

2012. ápr. 14. 23:07
 6/10 anonim válasza:

szervusz!

Semmin ne változtass. Élj úgy ahogyan a legkényelmesebben érzed magad a bőrödben mert ha csak azért változol meg mert a divat vagy a siker ígérete úgy kívánja akkor elveszted azt a pluszt ami egyedivé tesz a többiek között.

Ne aggódj azon, hogy jelenleg nincs komoly kapcsolatod. Ha belegondolsz csak 17 éves vagy. Nagyon fiatal vagy még, használd ki ismerj meg minél több embert minél több helyzetben, légy nyitott a világra. És ha magadat adod akkor előbb utóbb megismersz valakit akivel érdemes belekezdened egy komoly kapcsolatba.

22/F

2012. ápr. 14. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:

szija:)

16/F

2012. ápr. 14. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy szép e az erdő? nem tudom, mert csak az egyik fának az egyik levelét írtad le, hogy milyen! :) Na de ne keseredj el! és ne görcsölj rá erre!!!!!!!!! Annál nem is tehetnél rosszabbat! Fejet fel, irány előre! lépés in-dulj! Járj nyitott szemmel! Élvezd az életet! A vidámságnál és mosolynál nincs vonzóbb a földön! :) És ne randizz a fentivel, mer' biztos egy szatir! randizz velem inkább! ;)
2012. ápr. 14. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont az ideálom vagy ;)
2012. ápr. 14. 23:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Csak elég nehéz, amikor látom a sok, már undorítóan boldog párocskát. :D De igazatok van, inkább élvezem az életet. :D

2012. ápr. 15. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!