Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a rapper srácok? Mit gondoltok róluk?
Figyelt kérdés
Pl: ilyen fajta öltöszködésűek.2012. ápr. 14. 19:05
11/19 anonim válasza:
hmm hát nekem annyira nem, jobban szeretem a csőnacit egy srácon (nem az ilyen nagyon tapadósat, az undi) mert szeretem látni a srácok lábának és fenekének formáját :P
12/19 anonim válasza:
egyáltalán nem semmi rosszat nem gondolok róluk, csak nem jön ez a stílus 21L
14/19 anonim válasza:
8-as, én inkább a rockereket szeretem, a rappet, mint zenét ki nem állhatom...
15/19 anonim válasza:
tegnap 19:08-igen már mióta meghalt és am nem tupek hanem 2pac vagy tupac :D és 96'-ban halt meg tehát már 16 éve :)
16/19 A kérdező kommentje:
xD nem én vagyok PlaZma....De bírom a srácot ;)
2012. ápr. 15. 12:01
17/19 anonim válasza:
Emberek miért kell lepontozni azokat a jó ízléssel rendelkező hölgyeket akiknek bejön ez a stílus? :)
18/19 anonim válasza:
Akit Érdekel a rap, vagy esetleg tud freestylezni mint én az jelöljön be ;) [link]
19/19 anonim válasza:
Igen, bejönnek. Szeretem, ha valaki úgy öltözik és rámenősek... meg stb, de bunkók ne legyenek. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!