Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell dorombolni?
Hello!
Valaki le tudja írni hogyan lehet úgy dorombolni mint egy macska? :)
Köszi
Ez így oké de kéne a dorombolás :)
Elvileg itt egy szöveg, csak angol és nem tudom lefordítani, a fordító meg nem segített sokat:/
It's so easy! lol but some people just can't do it! Okay first start by placing your tongue on the roof of your mouth by but by the back part of your front teeth. KEEP IT RELAXED! Then take a deep breath and you kind of roll it into a hot dog bun shape BUT NOT FULLY! and blow the air you just breathed in onto your tongue. If you hear a noise that just sounds like wind passing over your tongue, you're almost there! But if you're getting a farting noise and it tickles your upper lip, your tongue is rolled up too much. Just BARELY roll the sides of it in and keep your tongue as relaxed as possible and blow the air harder. It should vibrate! Good luck..I don't think I could give any better intructions..hehe :]
Valaki le tudja fordítani? Nagyon hálás lennék.
az a szöveg lényege hogy a nyelvedet a szájpadlásodra kell rakni a fogad mögé.Nem kell oda nyomni csak lazán ott tartani. Ha ott a nyelved akkor levegőt veszel és ha hallasz valami hangot akkor jól csináltad.
és kipróbáltam nekem ment. sok sikert
hrrrrrrr vagy
pö-rrrrrrrrr
:D
rövid laza p/h
ö betüt éppen hogy (vagy lehet nem is) ejted ki
laza rrrrr
Remélem sikerült :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!