Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fikú/Lányok! Vannak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fikú/Lányok! Vannak olyan lányok/fiúk, akik csupán bábuk egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy nem mernek kiállni a saját igazuk mellett, mindent a párjukra hagynak, nem mondanak ellent, kiszolgáltatják magukat a másiknak, mindezt "szerelemből" ?! Vajon mitől lesz valaki ilyen? Egyáltalán meg tud-e az illető változni?
2009. jún. 18. 23:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Fiúk/Lányok akart lenni :)
2009. jún. 18. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
nem volt ilyen de sztem ez azért lehet mert fél attól h mit fog mondani a szerelme.nem hiszem h jó ötlet egy ilyen kapcsolatban élni,mert ez hosszútávaon csak neked lesz nagyon rossz,feltéve ha rólad van szó.semmiképen ne maradj ilyen pusztán a fiú/lány kedvéért.azt nem tudom h megtud-e változni az illető,de tényleg nem jó ha így maradsz!inkább keress mást!:)
2009. jún. 18. 23:50
 3/7 A kérdező kommentje:
jaj neeeem, nem én vagyok ilyen kapcsolatban (hála égnek):D csupán érdekel, hogy valaki tapasztalt-e már ilyent. nekem az ismeretségi körömben van pát ilyen lány, amiatt kérdezem, hátha valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy ez hogyan működik
2009. jún. 18. 23:53
 4/7 anonim ***** válasza:

ez változó. lehet fiú is ilyen. szeretsz valakit, mindent megkapsz tőle, meg mindent adsz is neki, de aztán egy idő után hiszti....hiszti mindenért.

de ha szereted, nincs mit tenni.

2009. jún. 18. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
volt egy ilyen pasim, és nekem is eléggé bosszantó volt így a szitu. sosem tudtam mit akar, hogy jó neki, nem mondta soha, mindig "ahogy te szeretnéd". másik félnek is eléggé bosszantó tud lenni.
2009. jún. 19. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a baráti körömben van egy páros, 3 éve vannak együtt, együtt is élnek, ott történetesen a fiú az, aki mindenre bólint, nem fejti ki a véleményét, stb. a csaj meg mindig keményen megmondja a magáét, sokszor kifejezetten parancsolóan szól a sráchoz, hogy ezt csinálja, azt csinálja... a srác meg pattan, és csinálja...

Nem tudom, mitől lesz valaki ilyen, az is lehet, hogy ez már az alaptermészetében is benne van, családi háttér miatt, mert pl. ilyen légkörben nőtt fel... vagy olyan szinten elvakítja a másik fél, hogy csak a jót látja belőle, és annak érdekében, nehogy elveszítse, mindent megtesz neki/érte.

2009. jún. 19. 01:30
 7/7 anonim válasza:
elmondom hogy mitöllesz valaki ijen ha két eber egymásra talál együt élnek és kiderül hogy ztük egyátalán nemegy a sex! és a ásik e miat elakar meni de őő nem engedi! akkor jön életbe eza kiszolgáltatotság! hát igy törték nekem legalábis:)
2009. jún. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!