Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék többet beszélni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék többet beszélni? Hogyan küzdjem le a visszahúzódásomat?

Figyelt kérdés

Általános iskolában nagyon visszahúzódó voltam az utolsó évben, ki voltam közösítve. Nem vagyok csúnya, szóval nem ezért. Leginkább azért, mert jól tanultam/tanulok, nem igazán beszélek csúnyán. Ez eléggé megrázott lelkileg...

Most gimis lettem, és találtam néhány barátot, akikben megbízok, vagy csak úgy szimplán jól elvagyunk. Előfordul, hogy én vagyok a középpontban, és itt már sokat beszélek.

Viszont járok egy fiúval, és itt a probléma. Neki is tudok néha sokat beszélni, de nem gyakran. Szeretek csendben lenni, nekem elég, ha a közelében vagyok és ennyi. Ő pedig szóvá tette, hogy azért beszélhetnék többet... Hát, ez eléggé rosszul esett. Mivel nem vagyok egy dumagép, néha megakad a téma. Élőbe az ő elmondása szerint mindig ő hozza fel a témát. (Interneten annyira nem szeretek beszélgetni, mert itt nem látom mások arcát, illetve nem érzem a hangsúlyt, hogy hogy mondja.)

Ha felhozok egy témát, hamar megbeszéljük, mert sokat kérdezek, vagy olyat mondok, amivel lezárjuk a témát.

Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire csendes? Illetve az érdekelne leginkább, hogy mit tegyek, hogy többet tudjak beszélni, értelmes témákról, ami másokat is érdekel?

15L

2012. ápr. 13. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Olvassál érdekes dolgokról és ne tegyél fel eldöntendő kérdéseket, amivel rövidre lehet zárni a témát.

Pl.: Láttad a Barátok közt? <-- rossz kérdés. Lehetséges válaszok: igen v. nem. Mi a véleményed a tegnapi Barátok köztrólről? <-- jó kérdés. Kifejtendő.

2012. ápr. 13. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:

A pasid ha nem fogad el olyannak amilyen vagy, akkor nem értem miért jár veled.. meert ha te ilyen vagy akkor most az ellen nincs mit tenni. Meg amúgyis a csávók dolga lenne elvileg témát felhozni szóval érted, te nem vagy hibás.

Max. annyit tudok tanácsolni hogy nézz többet TV-t és akkor arról tudnál beszélgetni más ötletem nincs

2012. ápr. 13. 15:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát épp ez az, tv-t nem sokat nézek, inkább a neten vagyok fent...

Csak úgy hallottam, a fiúk inkább azt szeretik, ha a lány beszél sokat, ők hallgatják, néha egy-egy "aha, igen"-t közbeszólnak, és ennyi. De akkor tényleg a fiúk dolga lenne a témafelhozás?

2012. ápr. 13. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak tartsd a szád........Elég a fiúnak annyi...:)
2012. ápr. 13. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont az a szívás hogyha a lány sokat pofázik.. :D
2012. ápr. 14. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Az unalmas (legalább is nekem) hogy ha csak én beszélek, a fiú meg hallgat. Fele-fele arány lenne a megfelelő.:)
2012. ápr. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!