Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön egy mackós pasi?
Figyelt kérdés
29vagyok. Utóbbi időben kicsit meghiztam. 175cm vagyok és 82kg. Amióta elkezdtem gyúrni azóta hízok. Van egy kis pocak is.. De sok izom is van :) Tehát ez tetszik így a lányoknak??2012. ápr. 13. 08:48
11/12 anonim válasza:
2/10, az én párom 100 kg 180 cm, én meg 176/54,5kg! Ne biztasd te a dagadt nőket hallod?!:)
12/12 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem ha egy srác nagyobb darab , és nem feltétlen izomról beszélek ... Te meg szerintem a teljesen normális kategóriába tartozol , bár ahány ember annyi ízlés ! 20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!