Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amúgy ha néger lennék tuti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amúgy ha néger lennék tuti lett volna már magyar barátnőm. Egyetértesz velem?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ezrekben mérhető inkább. barátnőmnek van egy barátnője (ill már inkább volt), az is direkt néger pasikra hajt, meg azokkal barátkozik. Nem az ostoba tanulatlanokkal hanem egyetemistákkal, de akkor is mi ez már... lényegtelen h nem tud magyarul, vagy teljesen más kultúrából jön.. kell menőzni a csokikkal. na majd ha úgy jár mint 1-2 hete az a két csaj...
2012. ápr. 13. 07:33
 12/16 A kérdező kommentje:

ma 07:33

Én sem értem ezt.

Azt gondolná az ember, hogy normális, értelmes fehér lánynak fehér pasi kell. De ezek szerint, mi már nem vagyunk elég jók nekik.

2012. ápr. 13. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Fene tudja. Nekem a feleségem néger (kenyai) és én fehér magyar vagyok. Tudod, hogy egy afrikai állampolgárral a házasodáshoz mennyi minden kell? Papírozgatás, satöbbi,ki kellett repülni Kenyába, végigülnünk a több órás sort, meg Bécsbe is el kellett mennünk (ott van a legközelebb kenyai nagykövetség), nem volt egyszerű mutatvány. A sok lány, akinek csak az a fontos, hogy menő feketével mutatkozni, az úgyis visszafordul ilyen akadályokat látva. Aki meg igazán szereti, az meg kitart mellette és ő meg is érdemli a szerelmet, nem?

A pár héttel ezelőtti bűncselekményen amúgy a feleségem talán még jobban felháborodott mint én, továbbá Pákót gyűlöli, ha meglátja a tévében kirohan a szobából és elkezdi szidni. (Aranyos olyankor:)). Mindig azt mondja az ilyen dolgokra, hogy nagy kár, mert az ilyen senkiháziak miatt romlik sokak szemében a feketék megítélése.

Amúgy az apám rendőr volt és hidd el, a fehér emberek is vérlázító bűnöket tudnak elkövetni (ez persze nem menti fel ezt a két állatot).

Szóval nyugi, lesz barátnőd, ha kitartó vagy, vagy magyar, vagy maláj, de az is lehet, hogy pont egy néger lányban találod meg, akit kerestél, pont mint én. Anyanyelv és bőr ne motiváljon, csak legyél férfi!

Üdv.

2012. ápr. 13. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, mert Afrikában a fák tetején nincsenek magyar nők.
2012. ápr. 13. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Sajnos, amíg divat négerrel kavarni addig nem lesz változás.

Nézd meg ezt a felnőtt filmet és rájössz, hogy milyen mémekkel fertőzik az embereket:

„Only black cook”

Ha megfigyeled a néger videoklippeket ott is mindig, arról szól minden, hogy ők milyen menők, milyen sok pénzük van stb.

2012. aug. 18. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet. Debrecenben azért van sok fekete, mert ott az egyetem és egy menekülttábor is. Nyugodtan panaszkodhatnának győriek, bicskeiek, békéscsabaiak. De valahogy mindig Debrecennel kapcsolatban olvasom ezt a kérdést. Úgy érzem, azt várod, hogy virtuálisan megsimogassák a buksidat, és azt írja mindenki hogy igen, igazad van. Pedig nem. Nincs igazad. A kenyai asszony férje nagyon jól írta. Aki komoly kapcsolatot, aztán házasságot, családot szeretne egy feketével, annak annyi utánajárást, papírmunkát, időt és pénzt kell áldoznia, hogy ettől sokan visszarettennek. Ezt én is tapasztalatból mondom. A kérdés az, hogy milyen barátnőt szeretnél? Olyat, aki könnyedén és bárkivel ágyba bújik (mert ilyen lányból van bővel szerintem Debrecenben is), vagy komoly kapcsolatot? Mivel nem tudjuk hogy nézel ki, vagy milyen ember van, az sem biztos, hogy csak a lányokban keresendő a hiba. Először nézz tükörbe! És nem csak a fizikaiba.
2012. aug. 18. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!