Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és melegek! Mitől lesz egy srácnak helyes a pofija? Milyen kell lennie egy fiú arcának, hogy helyes, megnyerő legyen?
Általában a férfiaknál a férfias arc jellemzőit szokták vonzónak találni, amelyek megkülönböztetik a viselőjét a női arcoktól - kis szem, széles járomcsont, kiemelkedő orr, erős és széles áll. Ugyanakkor a lányok és a meleg fiúk között is van, aki a lágyabb arcvonásokat szereti, vagy a kettő keverékét, szerintem azért, mert így van biztosítva a genetikai diverzitás megmaradása. Általános előny még a szimmetrikus arc, mert ez a jó egészség jele. A férfiaknál még a magasság is fontos szempont abban, hogy mennyire találjuk vonzónak.
Én személy szerint kimondottan kedvelem a lányosabb férfiarockat - nagy szemek, vastag, kontrasztos ajkak, esetleg hosszú hajjal keretezve, ugyanakkor a nagyobb orr és a széles járomcsont is vonzó tud lenni számomra, és a testmagasság sem szempont nálam - talán azért, mert én is 170 vagyok, úgyhogy a férfiak többsége még így is magasabb nálam :)
F/29 (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!