Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk melyik fajta lányokat szeretik jobban? (többi lent)
Viccnek szántam csak:) Nyilván aki megismer és szeretni fog az mind kettő stílusod elfogadja. Én személy szerint nem tudnám most azt mondani h az egyik avagy a másik. Nekem valahol a kettő közötti lányok jönnek be.
Szeressen beszélni, de ha lazítás van akkor legyen ő is csendes. Legyen megfontolt, kimért, persze a titokzatosság sem árt.
Skizofréniánál az egyik személyiség nem tud a másikról, csak a poén kedvéért sütöttem el. Csak rosszul fogalmazott a kérdező.
Mindenkivel így van ahogy leírta. Ez élet, helyzet, érzelem függő h ki, hogy viselkedek. Nekem is vannak nyugodt vissza húzódó napjaim, és vannak olyanok mikor kifordulok magamból és rám se lehet ismerni, mert teljesen másképp viselkedek.
Nekem tetszik ,h ilyen vagy!
Én csak a különleges lányokkal szoktam komolyabban is foglalkozni. Ezért volt eddig csak 3 barátnőm,mert nem érem be akárkivel. Ha intelligens vagy,és érdekes a személyiséged/személyiségeid,akkor az tök jó!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!