Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen csajozási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen csajozási taktikát alkalmazzak? Nektek melyik jött be?

Figyelt kérdés
Én nyitott vagyok mindenre, legyen szó szórakozóhelyen való ismerkedésről, vagy randizásról, a lényeg, hogy csajt szeretnék szerezni. Mit ajánlotok? Jelenleg csak szórakozóhelyeken ismerkedek, ott elsősorban egy éjszakára megyek, azonban egy tartósabb kapcsolatnak jobban örülnék. Ha olyat keresek, hol ismerkedjek? 21/F
2012. ápr. 12. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem több korosztálynál is az élőben történő közvetlen,vicces és kicsit szemtelen hozzáállás a nyerő.Társkeresőn túl kevés az esély valami jóra.Ez csak az én véleményem, nekem sincs most barátnőm, de úgy vettem észre hogy csak akkor van esélyed lánnyal ismerkedni, ha nyomatékosan kifejezed magad:

- rámosolyogsz hosszan a csajra, tehát nyilvánvalóan nem félénken és azt lesve vajon hogy fog reagálni.Én ezt többször csináltam, magától jött mert eleve jó kedvem volt aznap.Érdekes volt, mert a csaj nem reagált, sőt még meg is hökkent, de attól függetlenül tovább mosolyogtam rá, nem bátortalanodtam el.Másnap találkoztam vele, már messziről mosolygott...szóval furák a nők, lehet megilyednek hirtelen és nem tudják hogy reagáljanak.

Legtöbbször nem elég egy mosoly, mert a csaj kikéri magának, hogy visszamosolyogjon és elvárja, hogy a fiú jöjjön oda, ő meg tegye az elérhetetlent(utálom ezt, nekem nem meghozza, hanem elveszi a kedvem tőle).Ezután jöhet a jégtörés, egy jó humoros beköpés, mélyrenéző szikrázó szemek, magabiztos, nyugodt viselkedés és egy csipetnyi szemtelenség se árt.Ezt a dolgot már egy rakás nő igazolta nekem, a legtöbben mindig jól reagálnak erre de nem minden nő egyforma.

2012. ápr. 14. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!