Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire b*zis ha két nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire b*zis ha két nagyon jó barátságban lévő fiú megfogja egymás kezét?

Figyelt kérdés
Nem csak úgy spontán, hanem az egyik kórházban van, és nagyon össze van omolva, és a másik vigasztalja + halálhírt közöl vele. Ilyen esetben mit gondoltok erről?

2012. ápr. 12. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az illető barátod látens meleg, és ezért támadnak neki azonnal ilyen gondolatai. Szerintem ha egy értelmes, a szexualitásában biztos ember ilyet lát, és ismeri a szituációt, akkor biztos nem arra gondol először, hogy ez b*zis.
2012. ápr. 12. 17:05
 12/18 anonim ***** válasza:
ne a kezét fogja. Most láttam a JAGben, hogy meghalt a pasi lánya, és a másik pasi (főnöke) vállán zokogott. Szerintem ez még belefér, ill. hogy a vállát, karját megfogja.
2012. ápr. 12. 17:16
 13/18 A kérdező kommentje:

Utolsó, neked akár végtelen mennyiségű zöld kezet adnék!

Teljesen igazad van. :)

Számtalan szitut láttam már, amikor két fiú kicsit máshogy nyilvánította ki egymásnak a szigorúan BARÁTI szeretetét, mint ahogy "SZOKÁS", és egyből leb*zizták őket páran. Nekem eszembe sem jutna ilyesmi, hiszen mint mondtam, jár nekik is a baráti ölelés akkor, ha vigaszra szorulnak, vagy épp nagyon örülnek valaminek, pont úgy, ahogy a lányoknak is.

Nekem is az jutott eszembe, hogy aki nagyszájúan fújtat ilyenkor, akkor azt azért teszi, mert legbelül hajlama van, és így küzd ellene, győzködi saját magát is...:DDDD

2012. ápr. 12. 17:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Uccsó előttinek szólt, csak közben érkezett a másik válasz.:)
2012. ápr. 12. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"pont a jobbik hozott ki ilyen törvényt hogy azonos neműek 18 év fölött megfogják egymás kezét akkor börtönnel büntetnék de ebben sok aggály van"

leginkább az, hogy ez hazugság.

2012. ápr. 13. 07:41
 16/18 anonim ***** válasza:

hát én egyből arra gondolnék h lesz köztük valami...

de lehet az én véleményem nem számít mert én elég sokat gondolkozok a melegeken.meg mindíg arra gondolok szóval..:D sztem OLYAN

2012. ápr. 16. 17:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi.
2012. júl. 23. 17:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon ciki hogy ez az orszag itt tart!

Képzeljetek el, hogy a legjobb spanom egy evig volt kulfoldon tanulni, ezert egy evig nem talalkoztunk! Kb 15 eve vagyunk baratok! Most vagyok 29. Kimentem erte a repterre es amikor meglattam a spanomat, tokre megorultem, amugy ő is! Kint volt a csajom is, ő a baratnojevel jott haza, atoleltem, kapott egy barati puszit a pofajara, meg spanos kezfogas.. Na, hat a legjobb spanom! Erre mellettünk beszoltak hogy nezd mar b*zik! Itt csokoloznak! Haaat ez mennyire teoger? Most komolyan! Hat rohadjon meg az osszes homofob goreny! Attol hogy 1 ev utan megolelem a spanomat vagy kap egy barati puszit, ami nem olyan mintha csajoknak adnad es a sracoknal inkabb az a puszi ha osszeér az arc... Szoval attol en ugyanolyan ferfi maradok! Nem attol leszek ferfi ha fujjolom a ratyikat! Egyebkent van meleg haverja a csajomnak de soha nem probalkozott be, sot jo fej.. Lefikaz meg lebasz hogy neha goreny vagyok a csajommal vagy ilyesmi, de nem olyanok a melegek mint amilyennek a magyarok gondoljak... Nagyon ciki ez az orszag!

2012. dec. 20. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!