Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősötök (férfi),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ismerősötök (férfi), akinek soha nem volt barátnője? Hogy éli meg? Érdekelne minden részlet. A korát is írjátok le légyszi

Figyelt kérdés
22/F
2012. ápr. 12. 14:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

lány létemre néha én megyek oda fiúkhoz

én szoktam kezdeményezni a beszélgetést, és látom, hogy meg is lepődne

pl. ha még sosem beszéltem velük, csak látásból ismerek őket

amúgy nekem eszembe sem jut ilyenkor, hogy mit gondol a másik, csak beszélgetni támad kedvem fogom magam és odamegyek hozzájuk dumálni

szerintem nem olyan nehéz és én sem vagyok tele önbizalommal, de valahogy semmi sem gátol meg abban, hogy olyanokhoz menjek oda beszélgetni, akiket nem ismerek

23l

2012. ápr. 12. 15:26
 12/23 A kérdező kommentje:
Nekem mostanra ez lett az egyik legnehezbb feladat amit el tudok képzelni. Úgyértem, hogy odamenni egy ismeretlen csajhoz. Inkább vállalnám, hogy törjék el egy kezemet.
2012. ápr. 12. 15:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

lehet csak számomra ennyire természetes idegenekhez odamenni

én lányokhoz is oda szoktam menni vagy ülni, ha vagyok valahol és nem ismerek senkit, akkor kb fél perc múlva már beszélgetek is valakivel

2012. ápr. 12. 15:39
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Én sosem igy fogtam fel "mi van ha visszautasít"!! Mi lenne--semmi! Így nem szabad hozzáállni szerintem! Sőt...nem akarom az észt osztani de ugy kell viselkedni a csajokkal hogy Te legyél a nyeregben! Értem ezalatt azt hogy jobban szeretik ha egy kicsit tartózkodóbb vagy velük,hogy úgymond érezzék hogy téged egy pici kihivás megkapni,mert ha azt látja hogy egy papucs vagy akkor off! De lehet még fokozni a dolgokat egyik ismerősömnek azóta van bnője amióta picit bunkó a csajokkal! Állítása szerint ezt szeretik! Lehet van benne valami......
2012. ápr. 12. 15:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát lehet, én sajnos nagyon nem értek hozzá. irigyellek, hogy csak így oda tudsz menni akárkihez. A visszautasítással kapcsolatban: az nekem olyan, mintha a csaj nyerne, én meg veszítenék, és utálok veszíteni. Ezért ha nem próbálkozom nem is veszíthetek.
2012. ápr. 12. 16:13
 16/23 anonim ***** válasza:

unokatesóm 28 éves , rokonaim most is szivatták hogy "Nah ahhoz menj oda GYerünk!" ajánlottam neki a PUA-t is de sz@rik rá ő is meg a fiatalabb tesói, álomvilágban él mint én 2 évvel ezelőtt. Ha nem kezdenek neki a változásnak, nem is lesz sose barátnőjük, és egyedül fognak MEGDÖGLENI! A megdöglés szted emberhez méltó halál? Sztem nem... Ha nem teszel érte hogy legyen valakid akkor nem is lesz. Gyakorolj, tapasztalj, tanulj, és a sikerhez vezető út egyre stabilabb lesz

f18 (nekem se volt még de most tuti hogy lesz)

2012. ápr. 12. 16:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Engem nem annyira bánt az, hogy egyedül vagyok, azzal se lenne bajom, hogy ha egyedül halnék meg, csak az irritál, hogy nem jön össze sehogyse egy csaj se, amikor mindenki másnak igen. Tehát maga a győzelem hiányzik, nem a győzelem következménye :)
2012. ápr. 12. 16:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy miféle álomvilágban élnek? Hogy érted ezt?
2012. ápr. 12. 16:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen, van. A barátom bátyja. Ő 29 éves lesz nemsokára, és eddig nem volt barátnője. Pedig nem is ronda, csak kicsit mackós alkata van (ami persze egyáltalán nem baj, jól áll neki). Jó állása van, jól keres, meg minden. Bár... kezd kialakulni valami a munkatársával, aki házas!!!gyereke van!!!idősebb nála!!!, de nagyon nyomul rá, és Ő lassan feladja (volt már csók is köztük). Kicsit meg van ijedve az egésztől, nem tudja hogy legyen tovább. És ráadásul, titokban akar járni vele, annyira új neki és szégyelli...
2012. ápr. 12. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok én élő példaként. De van még egy haverom, aki hozzám hasonló okokból magányos.

Még sosem volt barátnőm, bár egyszer elég közel kerültem hogy legyen...

Nálam a fő probléma, hogy a külsőm nagyon nem előnyös, emiatt sosem éreztem, hogy nekem lenne jogom lányoknál próbálkozni, hiszen hogyan is nézek én ki.

Fura mód egyébként tetszettem már lányoknak. Utcán is néztek már vissza rám.

Pedig egy alacsony, vékony, nagy orrú kis senki vagyok.

Huszonévesen egyre nehezebb így élni, hiányzik egy társ, de amíg nem jön meg az önbizalmam, addig nem merek kezdeményezni élőben és ha kezdeményeznék is a külsőm miatt elutasítanának.

Egyébként, akinek van kedve írjon privit, szívesen ismerkedem.

2012. ápr. 12. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!