Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 31 éves férfi hogy tekint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 31 éves férfi hogy tekint általában egy 23 éves nőre? Még éretlen fiatal "csajnak" tekinti vagy nőként néz rá?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok, vélemények?

Kort, nemet kérhetnék?!

Köszi!

2012. ápr. 12. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
Párom majdnem 30, én 23, mégis járunk szórakozni. Most miért ne lehetne? Nem vagyunk 80 évesek.
2012. ápr. 12. 13:29
 12/21 anonim ***** válasza:
40%

Egy kérdés:

Ha családja lenne akkor is vele lennél?

Mert egy normális 30+ férfinak illik, hogy legyen ebben a korban gyermeke.

Bár ma semmin nem csodálkozom, így 20 év múlva sem fogok, amikor a gyerek már nem apunak fogja szólítani a gyereket, hanem papinak :D

2012. ápr. 12. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:

*ez nem kell bele: a gyereket

Igazán megcsinálhatnák, hogy amíg nincs új hozzászólás, lehessen szerkeszteni :D

2012. ápr. 12. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Fiatal csajnak tekinti. Fontos, hogy kiélte-e már magát a csaj - vagyis mindent kipróbált-e már amit szeretett volna. Egy normál 31éves srácnak már egy nő kell, akivel tervezhet családot, gyereket, ilyesmi. Ha 23évesen erre felkészült vagy, akkor már nőként tekinthet rád. Az átlag 23éves csajok nem ilyenek. Buli, haverok, fanta, nem tudják mik legyenek az életben, nincsenek terveik.
2012. ápr. 12. 13:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
12-nek: nem lennék vele, ha lenne családja. És miért kéne majd a gyerekünknek papinak szólítani? Kb. 25 évesen szülni akarok, ő akkor lesz 30. Mivel írtam, hogy MAJDNEM 30.
2012. ápr. 12. 13:40
 16/21 A kérdező kommentje:

10 db. 23 éves nőből tény, hogy 8-nak még arról szól az élete, hogy hétvégén buli, ital, srácok...........

De ott a néhány kivétel, akit észre kellene csak venni, mégsem veszik észre a férfiak.

Miért? Mert esetleg az a pár kivétel külsőleg átlagos lány, nem modell vagy plázacica külsejű.

A külső még mindig túl fontos. Ha választani lehet átlagos lány és cicabab között, az utóbbit választja a többség, és sír, hogy boldogtalan.

2012. ápr. 12. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
a lanytol fugg! en sokszor egy 50 evesre is ugy tekintek mint eretlen ha ugy viselkedik...
2012. ápr. 12. 13:50
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Túl fiatal még, tapasztalatlan. F/30
2012. ápr. 12. 13:55
 19/21 A kérdező kommentje:

Na erről beszélek. A kor alapján beskatulyázol.

Elmondanád nekem, kérlek, hogy mit jelent az éretlen? Ha nem ismered, mi alapján jelented ezt ki?

2012. ápr. 12. 14:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Az biztos éretlen, aki anyuci, apuci pénzén éldegél boldogan otthon. Én 18 éves korom óta koleszos voltam, most már albérletben élek, 20 éves korom óta iskola mellett dolgozok. Most vagyok 23.
2012. ápr. 12. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!