Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Titeket vonz az olyan férfi aki valamilyen küzdő sportot űz de csak módjával?
Hú ha a hajdani koleszos szobatársaimra gondolok (sok csinos lány), na ők imádták az ilyen pasikat!
Én meg csodálkoztam rajtuk, hogy miért. :-) Engem nem vonzanak. Mert aki vonz, azt szeretem, akit szeretek, azt nem akarom elveszíteni, akit nem akarok elveszíteni, azt nem akarom veszélyes helyzetekben látni. Legalábbis én egy bokszolást veszélyesnek tartok. Nem baj ha sportol, sőt jó is az egészségnek, de akkor olyan sportot űzzön, ami kevésbé veszélyes. Persze hazamenni is veszélyes, ha épp beszakad alattunk egy csatornafedél. Na de, értitek. Ez az én egyszemélyes véleményem.
Azért azt szögezzük, le, hogy ha küzdősportról van szó, nekem nem a boksz jut eszembe először.
A párom versenyszerűen karatézott évekig, de soha nem élt vissza vele, sőt fegyelmezettebb és kiegyensúlyozottabb lett általa.
A bokszot bár az, nem is sorolnám a klasszikus küzdősportok közé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!